Глобалните цикли: Кръстът на Планирането (част 2)

1200 630 HD Bulgaria

Естеството на цикъла, в който живеем, Кръстът на Планирането е дълбоко свързано с канала 40/37, каналът на общността и сделката. Нашата цивилизация е организирана около тези сделки.

Но също така част от Кръста на Планирането са 16 и 9 портал. И това ни казва много за времената, в които сме живели от началото на 17 в. и каква е била фоновата честота, която е подхранвала развитието ни.

9 портал е Логически, част от Формата на Логическата система.

Намира се в Сакралния център и е много могъщ. Той е портал, който буквално ни фокусира и ни предоставя потенциала за дълбока концентрация – концентрация върху детайлите и капацитета за работа с тях. Този капацитет за работа с детайли е комбиниран с 16 портал, опозицията му в рейв мандалата.

16 портал е порталът на Уменията, в Гърлото, в Канала на Таланта.

Много от този цикъл, в който нашите родители, нашите баби и дядовци, нашите пра-баби и пра-дядовци са живели, се проявява в тази отдаденост и детайлност в развитието на уменията и с тези умения – отварянето на всички онези възможности, които са се разгърнали пред нас, за да съзрее цивилизацията ни.

Цялото това развитие на умения и целият този фокус са посветени на Племето, на сделката, на общността, в служба на общността. От това е произлязла нашата наука и напредъкът ни в здравеопазването през последните 400 години и начинът, по който човечеството е било организирано. Фоновите честоти са много могъщи.

Помислете какво означава да се придвижваме към края на този цикъл.

Когато общността, с присъщите й сделки, когато тази отдаденост на уменията на общността престане да бъде фоновата честота. Спящият Феникс се надига. И голямата промяна, която ни носи е свързана с Авторитета.

Без сделката като фонова честота, на кого можеш да се довериш?

Системата за дизайна на човека ви учи, че има едно нещо, на което можете да се доверите изцяло – на себе си. Да можете да функционирате коректно чрез собствения си Авторитет – това е единственото, което има значение. Няма значение какво донася въртенето на колелото. Не става въпрос за апокалипс и страх. Става въпрос за това да разпознаем, че всеки цикъл носи промени и тази промяна може да бъде изключително полезна на човечеството, ако човек съумее да функционира от собствения си Авторитет.

Стратегията и Авторитетът са ключа към оцеляването и към същината на това да бъдеш осъзнат.

 

Превод от английски: Хюман Дизайн България

Копирането на българския превод изцяло или на части е възможно с изрично упоменаване на източника, както и поставяне на линк към оригиналната страница в сайта на Хюман Дизайн България.

Този текст е транскрибиран и съставен от откъси от сериите „Phoenix Rising“ на Ра Уру Ху. Оригиналните серии можете да гледате тук:

http://www.jovianarchive.com/Media_Library/Videos/16/Web_Show_-_Phoenix_Rising