ДРАМАТИЧНИ ГЛОБАЛНИ ПРОМЕНИ

1200 630 HD Bulgaria

Здравейте на всички!

През последните седмици много пъти чувствах нужда да ви пиша. Исках да говоря за страха, защото виждах как страхът се използва, за да се манипулират хората за положението с Коронавируса. И докато досега не сядах да пиша, днес думите просто се изляха от мен.

Като гледам новините през последните седмици, става все по-очевидно, че нещо наистина се е променило за всяко човешко същество на нашата планета. Не мога да не видя как работи по-голямата програма. Програмата за Глобално Съзнание е една и съща вече повече от 400 години. Тя има дългосрочно въздействие. Във всеки един момент, с промяната на порталите и линиите, нашата планетарна програма се променя много бързо, и това въздейства на всеки един от нас индивидуално. Програмата за Глобално Съзнание оказва влияние на човечеството. Информационният поток, който идва от тази по-голяма програма, става наша човешка еволюция. И ни показва върху какви глобални теми работим. Тя въздейства върху полето на съзнанието на нашата планета. Това е работата на външната програма.

От 1615 година до сега живеем, съгласявайки се нашите умения да изграждат институции и да поддържат тези институции. Построили сме къщи и сме се свързали в общности. Използвали сме енергията за детайли, за да създадем колективни структури, които са ни отвели в бъдещето чрез повтаряне и усъвършенстване на модели. В каква удивителна ера сме живели!

Всичко, от което сме се чувствали сигурни през последните 400 и повече години, вече не работи. Толкова сме близо до 2027 година и животът няма да се промени в мига, в който часовникът удари полунощ на 1-ви януари 2027 г. Един огромен механизъм  трябва да се приближи и да започне нов механизъм. Това е процес, който вече се случва, и се случва отдавна.

През последните 20 години наблюдавам как институциите се разпадат. Първото истинско прозрение дойде с Урагана Катрина в САЩ, когато американската държавна институция за реагиране при бедствени положения FEMA не проработи и толкова много хора пострадаха. Последва финансовият колапс през 2008 година. Но тази нова ситуация е различна, тъй като засяга всички аспекти на живота, независимо от националност, раса, пол, благосъстояние или политика.

Като гледам как нашата планета е дълбоко засегната от Коронавируса, виждам това  като резултат от работата на по-голямата програма. Никой няма вина. Това е просто работеща програма, която ни води към еволюционна промяна. Трябваше да замина за Тайван, всъщност сега трябваше да съм там. Но вече не беше възможно и пътуването ми беше отложено. Сестра ми трябваше да отиде на опера в Ла Скала в Милано. Ла Скала е затворена. Толкова много бизнес изложения и конференции, концерти, спортни събития, чествания, всякакви племенни и колективни големи събирания са отменени. Племенното ръкостискане вече не е приемливо, когато искаме да се поздравим. Училища са затворени в Азия, Италия, Иран, Южна Корея, Япония… В много случаи учебните часове се провеждат онлайн. Пътуванията са дълбоко засегнати. Влакове от Италия вече не се допускат в Австрия. На круизни кораби бива отказано влизане в пристанищата не само в Азия, но и в района на Карибите. Засегнат е и въздушният транспорт. Току-що днес прочетох, че Британските аеролинии са спрели полетите си до Ню Йорк. Още много други превозвачи са спрели полетите си до Азиатски страни. Списъкът е безкраен. Глобалната икономика е засегната, защото през последните повече от 400 години сме станали взаимосвързани във всичко. Това показва колко е важна тази промяна за всички ни.

Това, което е интересно за темите, идващи с 2027 година, е че цялата Интеграция присъства и тя ще продължи повече от 400 години. Интеграционните канали се поддържат сами. Те са извън останалите вериги. Те са извън колективното, племенното и индивидуалното.

Интеграцията е ключовият компонент, сърцевината на разграничаването ни от другите. Индивидуалните хора са различни. Интеграцията е горивото на това различие, тъй като Сакралният Център – 34-тият портал, е част от Интеграцията. 10-тият портал не се отнася само до поведението, а е и част от пробуждането ни като индивиди. Това е също част от интеграцията. Интеграцията в известен смисъл ни служи като ключов защитен механизъм на формата. Солидна е. Ако познавате такива хора (34/20),  те са удивително стабилни.

Вдъхването на сила на самия себе си е тема на интеграцията. Интеграцията не търси и не приема лесно напътствия от други. Всичко това са теми на следващите 400+ години. Нашият еволюционен процес ни води към това да си бъдем самодостатъчни. Това е един мощен ключ към интеграцията. Тя не чака насоки. Не търси подкрепа. Тя иска да си бъде самодостатъчна. Това е много по-различно от племенната тема, в която сме в момента, свързана изцяло с подкрепа и създаване на общности. Сега трябва да се изградиш сам, защото си уникален. А колко е различно това от колективното споделяне!

Именно това се променя. Не е лошо. Не е нужно да предизвиква страх. Трябва просто да го видим такова, каквото е. Промяна. Една огромна промяна – огромна стъпка към новия начин, по който цялата ни планета се движи към бъдещето. Тя не засяга само индивидуалното човешко същество, това е нашата планетарна програма. Става въпрос за еволюцията на човечеството.

Имам дълбоко разбиране за същността на тази промяна, на това, което сме изживели и на това, което е нашето бъдеще. Не се страхувам. Вярвам не само на себе си, а и на животът, който се разкрива. Чувствам се голяма късметлийка да имам котва вътре в себе си. За тези от вас, които са учили Хюман Дизайн, каналите на Интеграцията са невероятни. Аз имам портали от тях, но нямам канали. Въпреки това, дълбоко в себе си аз зная за какво са тези канали. Сега имам нещо в себе си, защото живея на база на моята Стратегия и вземам решения от Вътрешния ми Авторитет. Интегрирана съм в себе си и във Вселената. Вътре в мен има удивителен мир и доверие в това, което е.

Пожелавам това на всички ни.

С обич,

Мери Ан *

 

* Мери Ан Уинигър е един от най-дългогодишните и опитни преподаватели в Хюман Дизайн и е дълбоко потопена в личния си процес повече от 25 години. Автор е на книгата „Моята лична революция“, издадена и на български език, и ще бъде водещ на първото в България „Потапяне в експеримента“ през юли 2020 г.

 

Превод от английски: Хюман Дизайн България

Този текст е преведен от авторска публикация на Мери Ан Уинигър. Оригиналният текст можете да прочетете тук:

https://mailchi.mp/f6856d87b0b7/dramatic-global-shifts?e=bbe9c14c1b

Никаква част от превода не може да бъде копирана – изцяло или на части, без изричното препращане с линк към настоящата публикация.