Лукреция Константинова

Квалификации:

Водещ на уъркшоп:
  • „Да Живееш Дизайна си“

Моето търсене на истина започна преди 12 г., когато една книга буквално ми падна в ръцете и тотално преобърна живота ми след като я прочетох. Към днешна дата съм сертифициран водещ на уъркшопа за клетъчна трансформация „Да заживееш дизайна си“, майстор практик по ТЕС (техники на емоционална свобода), медиатор, както и практик по НЛП, Пренареждане на Матрицата и метода Кратки подходи в психотерапията. През 2016 г. завърших и последното ниво от обучението за професионален хюман дизайн анализатор.

Изпитвам дълбоко удовлетворение когато изследвам и опитвам различни инструменти за разгръщане и разцвет на човешкия потенциал. От 2011 г. насам работя с индивидуални клиенти, за които истината и свободното изразяване на автентичното Аз са ценност. През последните три години провеждам авторски семинари и менторски програми за майсторско овладяване на живота, най-общо казано. Бих се определила като performance coach и съм тук да подкрепя всеки, който иска да трансформира уязвимостта си в подхранваща мъдрост, а личните качества в супер сили. Вярвам, че да бъдеш включен в живота осъзнато като истинния Себе си е ултимативното удоволствие, което е възможно тъкмо сега. А системата хюман дизайн е съвършеният инстумент за това, без аналог в света. Тя ме стимулира да развивам независимо мислене и да изграждам вътрешна стабилност и сигурност, която никой и нищо не може да ми отнеме.

Аз съм в своят личен експеримент с дизайна от девет години и това ми носи най-различни провокации, чрез които обаче израствам във всички сфери на живота си. Като манифестиращ Генератор, който следва своята Стратегия и вътрешен Авторитет откривам, че ежедневието може да бъде и оргазмично 😉

center@pluggedintolife.com

0885 387788

www.pluggedintolife.com