петя благоева
Национален директор

Петя Благоева

0889 37 19 36

По образование съм икономист, а по душа – хуманист. Завършила съм 164-та Испанска езикова гимназия в София, имам бакалавърска степен по „Международни икономически отношения“ и магистърска степен по „Управление на международни проекти“ от Университета за Национално и Световно Стопанство. В първата фаза от живота си от 2002 г. придобих богат опит в разнообразни области на икономическия живот, занимавайки се последователно с маркетинг и реклама, международни бизнес операции, финансов мениджмънт, бизнес консултиране и развитие и др.

Срещнах Системата за Дизайн на Човека през 2010 г. след дългогодишно търсене на отговори за себе си и за света. Стана „случайно“ и беше любов от пръв поглед. Влюбих се в нейната изумителна дълбочина и практическото й приложение. Личният експеримент, който започнах чрез нея, ме трансформира бавно, но необратимо, позволявайки ми да капитулирам пред уникалността на житейския си процес и да изживявам неговата неопровержима и ежедневна магия. Възможността да разбирам нишките, от които сме изтъкани като човешки същества, ми позволи да виждам красотата на индивидуалността и да приемам и обичам всеки аспект от различността.

Като национален директор на организацията, анализатор и преподавател, за мен е истинско удоволствие и удовлетворение да организирам събитията, които провеждаме, да бъда предавател на посланието на науката за диференциация и да я споделям с хората, интересуващи се от индивидуалното си пробуждане, с които синхронично се срещам по своята житейска траектория. Устроена съм да внасям разбиране за моделите, които ни изграждат, да предизвикам любящо всеки, който е готов да направи крачка към по-истинен живот и да го подкрепя сърдечно да поеме по пътя към най-добрата версия на Себе си.

Аз съм 4/6 Манифестиращ Генератор със Сакрален Авторитет, родена на инкарнационния кръст на Съсъда на Любовта.

Квалификации

Анализатор

  • Индивидуален анализ
  • Партньорски анализ
  • Анализ на Жизнен цикъл
  • Анализ на Инкарнационен кръст

Бизнес Анализатор

  • Кариерен анализ
  • Екипен анализ
  • Създаване и преструктуриране на екипи

Преподавател

  • Основи на BG5

Водещ на уъркшоп

  • „Да Живееш Дизайна си“
ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙ НИ