АБВ в Human Design е курс, предназначен за онези, които биха искали да започнат да задълбочават познанията си в системата за дизайн на човека, както и да вникнат в това как основните елементи в личната графика на тялото се проявяват на практика.
По време на обучението:
  • ще отделим специално внимание на особеностите на Дизайна и Личността (червеното и черното) и ще проследим какво ни разкриват те поотделно и заедно. Ще се спрем на произхода, естеството и проявлението на кристалите на съзнанието и ще видим по какъв начин те биха могли да функционират коректно в унисон;
  • ще поставим основите на разбирането на Веригите и Каналите и ще започнем да изследваме характера им. В рамките на обучението ще се съсредоточим върху изграждането на разбиране за начините, по които функционира жизнената сила, отразена в графиката на тялото и ще изследваме как да разпознаваме и описваме различните й качества;
  • ще разгледаме структурата на хексаграмите и ще навлезем в природата на 6-те линии. Спирайки се на всяка от тях, ще можем да се подготвим за последващото изучаване на Профила като същностен елемент в осъществяването на предназначението на едно същество.
Курсът е част от общообразователното обучение в системата за дизайн на човека и е съобразен с изискванията на IHDS (Международното училище по дизайн на човека). Той предвижда практически занимания, активности и упражнения, имащи за цел да подпомогнат не само интелектуалното възприемане на материята, но и да подкрепят приложението й в ежедневието.

В цената за участие е включен професионален учебник, преведен на български език, който е утвърден от Международното училище по Дизайн на Човека. Учебникът носи детайлна информация за всичко засегнато в това въвеждащо ниво.

За участие в „АБВ в Human Design“ е необходимо да сте преминали през въвеждащия уъркшоп „Да живееш дизайна си“.

Водещ:

Ана Вълева

Кога?

08-09 и 15-16 февруари 2020г. от 11 до 18ч. (регистрация на 08.02. от 10:30ч.)

Къде?

гр. София, ул. Христо Белчев 3, „Зона 21“

Цена за участие:

530лв. (570лв. при ранно записване)

Краен срок за записване:

30.01.2020г.

За информация и записване:

Петя Благоева
0889 371936
info@humandesignbulgaria.com