lyd ana valeva

Системата за Дизайн на Човека е наука за диференциацията. Тя ни разкрива как сме устроени да бъдем уникални и ни дава стратегии, с които да дадем пределен израз на своята неповторимост. Личната графика на човек се генерира на базата на рождените данни – час, ден, място на раждане и ни предоставя карта на потенциала, заложен у нас. Тя отразява даденостите, с  които сме устроени да се осъществим и същевременно посочва къде сме предразположени да бъдем отворени за влиянието на външни фактори и уязвими за начина, по който ни оформят те. Вниквайки в същината на своето устройство, можем да започнем да живеем с разбиране и приемане на потенциала и ограниченията си, да  се реализираме с повече лекота, да се свързваме автентично и постепенно да се отърсим от моделите, които ни блокират.

Да живееш дизайна си е експеримент, в който откриваш стъпка по стъпка какво означава за теб да бъдеш себе си.

Целта на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“ е да подкрепи всеки, който би искал да поеме по пътя на задълбочено себепознание и да трансформира начина си на живот. Той е разработен, за да  изгради разбиране за индивидуалните дадености на базата на личната графика на тялото и да предостави практически инструменти, с които участниците могат да експериментират в ежедневието си.

По време на уъркшопа:

  • Ще изследваме как функционират 9-те Центъра, каква може да бъде тяхната здравословна и нездравословна изява и как да се справяме с разрушителния ефект от не-азовото им проявление.
  • Ще разгледаме 4-те Типа и начина, по който са устроени да функционират, намирайки удовлетворение, успех, умиротворение и изненада в живота. Всеки от тях има различно устройство и своя Стратегия за управление. Тя не само ни позволява да проявим заложбите си, давайки ни възможност да живеем без съпротива, но и ни освобождава от напрежението да се борим да бъдем нещо, което не сме.
  • Ще се съсредоточим върху това как всеки от присъстващите е устроен да взима правилните решения за себе си като обърнем внимание на Вътрешния Авторитет – онази вградена в нас мъдрост, на която винаги можем да се доверим.
  • Ще се спрем на характера на Дефиницията в графиката на тялото и ще потърсим на какво ни учи тя, как се проявява в личния ни процес и във взаимоотношенията ни.

Основният фокус на този уъркшоп е върху това как да приложите Системата за Дизайн на Човека, за да внесете осезаема промяна в живота си.

Той ще ви предложи практически инструменти, с които

  • да започнете да изследвате себе си,
  • да разкривате какво поддържа моделите, които създават дискомфорт и дисхармония в живота ви
  • и да подхраните развитието си и себе-реализацията си.

Личната графика на тялото може да ви предложи пътна карта, която да ви ориентира в процеса на себепознание, да ви подсказва къде външното влияние ви кара да правите компромиси със себе си и да ви води да изявите истинската си същност. А този уъркшоп ви кани да поемете на пътуване към себе си с нея.

 Готови ли сте да поемете на най-необикновеното пътешествие в живота си?

ana valeva
Водещ

Ана Вълева

Кога?

29 септември – 01 октомври 2023 г.
(петък от 19:00 до 21:00 ч и събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч)

Къде?

София, Зала Театър Нокс, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 169

Цена за участие

480 лв при плащане до 12.09 и 530 лв след тази дата

За информация и записване

Александра Стаматова

info@humandesignbulgaria.com

тел. 0884 010 884

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ