Системата Хюман Дизайн ни дава възможност за живот според истинската ни природа и ни учи как да вземаме правилни решения за себе си. Можем да използваме тази информация, за да открием собствения си житейски път и да се придържаме към него, като разберем конкретно какво ни отконява.

“Да Живееш Дизайна Си” не е уъркшоп, в който се изучава Хюман Дизайн. Става въпрос за разкриване и преоткриване на собствената ви същност. Става въпрос за това да погледнете на себе си с различни очи. Става въпрос за това, че можете да сте човекът с уникално самосъзнание, който сте роден да бъдете.

В продължение на четири седмици стъпка по стъпка заедно ще разкрием какво казва Хюман Дизайн за механиката на същността ни и какъв отговор дава на следните въпроси:

  • Какъв е ефектът на вашия Тип върху другите и какъв ефект има тяхната аура върху вас?
  • Как да се докоснете по-дълбоко до собствената си уникалност, експериментирайки със Стратегията и Авторитета си?
  • Ще разгледаме всеки от 9-те Центъра в графиката на тялото, независимо дали са отворени или дефинирани. Дали отворените центрове в картата ви ви саботират или носят потенциал, който да развиете?
  • Кои модели на поведение ви обуславят и ви пречат да живеете собствения си живот?
  • Познавате ли автентичните си способности, които са ви дадени, за да ги споделите със света в цялото им разнообразие и пълнота?

Този уъркшоп е едно трансформационно пътуване, което може да промени живота ви и е отворен за всеки, който желае да разбере основополагащите аспекти на човешкия дизайн. Той може да ви помогне в следващите ви лични експерименти, както и да ви изясни какво означава за вас да “Живеете Дизайнa Си”.

В цената за участие е включен професионален учебник, преведен на български език, който е утвърден от Международното училище по Дизайн на Човека. Учебникът носи детайлна информация за всичко засегнато в това въвеждащо ниво.

При записване е необходимо да оставите рожденните си данни, (дата, час и място на раждане), за да ви изработим предварително личната графика, която ще ви бъде необходима по време на курса.

Този уъркшоп е необходимо условие за тези, които биха желали да продължат със задълбочаване на познанията си по Хюман Дизайн в следващото ниво – Курсът „АБВ“.

Аудио покана за уъркшопа можете да чуете тук:

Кога?

9 сесии по 90мин. от 19:00 до 20:30ч. на следните дати:

01 Април 2019
04 Април 2019
08 Април 2019
11 Април 2019
15 Април 2019
18 Април 2019
22 Април 2019
25 Април 2019
02 Май 2019
Къде?

онлайн

Цена за участие:

320 лв. при плащане до 18.03. и 360 лв. след тази дата;

За информация и записване:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936