Системата Хюман Дизайн ни дава възможност за живот според истинската ни природа и ни учи как да вземаме правилни решения за себе си. Можем да използваме тази информация, за да открием собствения си житейски път и да се придържаме към него, като разберем конкретно какво ни отклонява.

“Да Живееш Дизайна Си” не е уъркшоп, в който се изучава Хюман Дизайн. Става въпрос за разкриване и преоткриване на собствената ви същност. Става въпрос за това да погледнете на себе си с различни очи. Става въпрос за това, че можете да сте човекът с уникално самосъзнание, който сте роден да бъдете.

В продължение на четири седмици стъпка по стъпка заедно ще разкрием какво казва Хюман Дизайн за механиката на същността ни и какъв отговор дава на следните въпроси:

  • Какъв е ефектът на вашия Тип върху другите и какъв ефект има тяхната аура върху вас?
  • Как да се докоснете по-дълбоко до собствената си уникалност, експериментирайки със Стратегията и Авторитета си?
  • Ще разгледаме всеки от 9-те Центъра в графиката на тялото, независимо дали са отворени или дефинирани. Дали отворените центрове в картата ви ви саботират или носят потенциал, който да развиете?
  • Кои модели на поведение ви обуславят и ви пречат да живеете собствения си живот?
  • Познавате ли автентичните си способности, които са ви дадени, за да ги споделите със света в цялото им разнообразие и пълнота?

Този уъркшоп е едно трансформационно пътуване, което може да промени живота ви и е отворен за всеки, който желае да разбере основополагащите аспекти на човешкия дизайн. Той може да ви помогне в следващите ви лични експерименти, както и да ви изясни какво означава за вас да “Живеете Дизайнa Си”.

Всеки участник в този уъркшоп ще получи Индивидуален Анализ на собствената си карта от сертифициран Хюман Дизайн анализатор с 50% отстъпка от цената. Стандартната цена за индивидуален анализ е 120 лева с времетраене 60-90 мин.

Също така който желае може да се присъедини към срещите ни за подкрепа и споделяне, които ще се провеждат на всеки три месеца.

В цената за участие е включен професионален учебник, преведен на български език, който е утвърден от Международното училище по Дизайн на Човека. Учебникът носи детайлна информация за всичко засегнато в това въвеждащо ниво.

При записване е необходимо да оставите рожденните си данни, (дата, час и място на раждане), за да ви изработим предварително личната графика, която ще ви бъде необходима по време на курса.

Този уъркшоп е необходимо условие за тези, които биха желали да продължат със задълбочаване на познанията си по Хюман Дизайн в следващото ниво – Курсът „АБВ“.

Аудио покана за уъркшопа можете да чуете тук:

Кога?

9 сесии по 90мин. от 19:00 до 20:30ч. на следните дати:

30 май 2019
3 юни 2019
6 юни 2019
10 юни 2019
13 юни 2019
17 юни 2019
20 юни 2019
24 юни 2019
27 юни 2019

Къде?

онлайн

Цена за участие:

320 лв. при плащане до 16.05. и 380 лв. след тази дата;

За информация и записване:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936