рейв космология въведение

Хюман Дизайн България има удоволствието да представи безплатна лекция – Въведение в Пълната обучителна програма по Рейв Космология, която ще се проведе за първи път в България, водена Даршана Матюс – водещия й преподавател към Международното училище по Дизайн на Човека (IHDS). Програмата ще бъде с осигурен превод на български език.

Рейв Космология е езотеричната и мистична част на Хюман Дизайн.

През първите 18 години след появата на Хюман Дизайн фокусът на Ра Уру Ху е върху нейното логично и емпирично изследване. Той често казваше: “Не ми вярвайте. Пробвайте сами и я тествайте за себе си. Това е механично познание, с което всеки от нас може да експериментира.”

Ра не искаше да бъде почитан като Гуру или да бъде поставян на пиедестал. Той не искаше да създава последователи или вярващи. Неохотно приема ролята на посланик и предавател на познанието. Чрез него искаше да вдъхне сила на всеки човек, за да може той бъде свой собствен авторитет за себе си. Даваше на хората практически инструменти за житейска навигация спрямо истинската им природа.

Ра казваше: “Нищо не ме интересува повече от легитимността на това познание. Ето защо за мен е толкова важно да изследвам дълбините на дизайна и личността, за да достигна до самото ядро, което е основата на това познание. Това е истинска наука и е наука-чудо. Време е да отдадем дължимото на Гласа и да позволим на този механичен, прост поглед над Космологията да бъде наличен и достъпен.”

Програмата по Рейв Космология се състои от 8 уъркшопа, като 7 от тях са общообразователни и са отворени за всеки, който е преминал през общообразователното обучение в Хюман Дизайн /курсовете „Да Живееш Дизайна си“, „АБВ в Хюман Дизайн“ и „Хюман Дизайн Картография“/ и е любопитен да научи повече по някоя от темите, които засяга. Възможно е участието в отделни уъркшопи. Програмата е подходяща и за професионалисти, като при участие във всички основни 7 уъркшопа човек може да се премине към 8-мия, който е сертификационен и дава възможност за получаване на официална квалификация „Рейв Космолог“.

Курсовете включват:
• Плочите Бан Ту
• 6-те Мистични Пътя
• Дългата нощ на Брахма и отвъд нея
• Природата на звездите
• Профил, предназначение и функция
• Естеството и механиката на Рейвовете (Обучение за 2027)
• Умиране, смърт и Бардо
• Курс за сертифициране в Рейв Космология

Заповядайте на една безплатна лекция, по време на която можете да надникнете в завладяващата информация, която предлага Програмата по Рейв Космология. Водещата ще повдигне завесата й като направи въведение в цялата информация, която е сърцевината и основата на това изумително познание.

Водещ: Даршана Матюс – международен преподавател по Хюман Дизайн
Повече информация за нея можете да прочетете тук: https://www.humandesignbulgaria.com/about-us/team/darshana-mathews/

darshana mathews
Водещ

Даршана Матюс

международен преподавател по Хюман Дизайн

Кога?

19 април 2022 г., начало: 19:00 ч.

Лекцията ще се проведе с превод на български

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

ВХОД СВОБОДЕН до изчерпване на свободните места.

Регистрация

За да запазите своето място е необходима предварителна регистрация, която можете да направите тук: https://forms.gle/zQe8CyDZ8K7fB8oU8

 

 

За информация

Александра Стаматова

info@humandesignbulgaria.com

тел. 0884 010 884

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ