рейв нова година

В Системата за Дизайн на Човека новата година започва с генетичния стартов кодон AUG и навлизането на Слънцето в хексаграма 41, линия 1, цвят 1, тон 1, база 1. През 2022 година това ще се случи на 22-ри януари в 03:49:44 ч. местно време. Това е моментът, в който стартира НОВАТА РЕЙВ 2022 ГОДИНА и новият преживелищен цикъл.

Всяка Рейв Нова Година започва с Намаляването – Портала на Свиването и инкарнационния кръст на Неочакваното, с който той е свързан. Портал 41 е горивото за най-човешкия от всички потоци – потокът на Чувствата. В него има много чувства, но при започването на нов цикъл само едно чувство ще бъде от истинско значение. Новото преживяване стартира на базата на едно единствено чувство. Разпознаването за това кое е точното чувство отнема време и не е мигновено, също както при емоционалната вълна.

По време на лекцията водещата ще разгледа значимите теми, които присъстват в Дизайна на 2022 година и ще ни разкаже какво ни носи тя като характеристики. Предварителният преглед на дизайна на годината ни дава възможност да се запознаем с моделите, които ще присъстват през целия годишен цикъл, а това ни помага да наблюдаваме разгръщащите се впоследствие събития в личен или обществен план с повече разбиране и осъзнатост.

В края на лекцията участниците ще имат възможност да зададат своите въпроси.

Събитието ще се проведе с превод на български език. Участниците ще получат и видео запис от него.

andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

Кога?

21 януари 2022 г., петък, 19:00 – 20:30 ч.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

60 лв при плащане до 07-ми януари 2022 г. и 70 лв след тази дата.

Регистрация

Регистрацията за събитието се случва чрез попълване на следната форма: https://forms.gle/3VMynaueYt6YHoji8

Краен срок за регистрация: 20.01.2022 г.

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙ НИ