Хюман Дизайн разглежда графиката на тялото, която съдържа в себе си т.нар. „вериги“.  Всяка верига съдържа портали и описва аспекти, които принадлежат към определена тема и се подчиняват на специфично качество енергия, чрез което се проявяват.  Същото е и когато говорим за здравни теми: терапевтът и терапията, да бъдеш болен или здрав, лечението, предписанието и процесът на изцеление. Всяка една от тези теми се подчинява на базови универсални закони, които могат да бъдат описани много ясно чрез аспектите от веригите в графиката на тялото.

В този курс ще бъдат разгледани веригите с цел да се помогне на участниците да вникнат детайлно в различните аспекти от механиката на много здравни теми. Ще се внесе дълбочинно разбиране за общия им фон, когато човек си има работа с тях в личния си живот или в работата си с клиент. И накрая ще се обърне специално внимание на универсалните закони и механиката на лечението, предписанието и процеса на изцеление, която е от полза за всяко човешко същество.

По време на семинара водещият ще премине през всеки един портал от графиката на тялото, разглеждайки ги през призмата на веригите и ще се спре подробно на следните теми:

  • Базовата механика на терапевта и всяка терапия;
  • Базовата механика на всяко заболяване;
  • Базовата механика на това да си здрав/болен;
  • Базовата механика на физическото тяло и плътта;
  • Базовата механика на всяко взаимодействие между терапевт и клиент;
  • Базовата механика на всяко медицинско предписание и неговото приложение;
  • Базовата механика на лечението и изцелението.

Минимални изисквания за участие: преминат курс „АБВ в Human Design” или по-високо ниво.

Препоръчително ниво: Human Design Рейв Картография

Кога?

9–12 май 2019г. (4 пълни дни) от 10:00 до 18:00ч.

Къде?

София, СТЦ – Интерпред, бул. Драган Цанков №36, зала Пловдив, ет.2, блок А

Цена:

660лв. при плащане до 18-ти април и 720лв. след тази дата;

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

Водещ:

Мартин Грасинджър

„Срещнах основоположника на Хюман Дизай преди 30 години, по време на почивката си на о. Ибиса. Ра Уру Ху започна да ме обучава лично в системата, още преди да е стартирал разпространението й публично. Вече имах опит с отделните познания, синтезирани заедно в Хюман Дизайн. С Ра започнахме съвместна работа по изследване на системата заедно. Той ми предаваше „механичната“ страна и основите на Хюман Дизайн чрез личните си монографии и записки. Като дипломиран холистичен терапевт по Холистична природна медицина и специалист по Класическа хомеопатия, аз допринасях с „динамичната“ страна на дизайна. Работата ми с астрологията по-рано в живота ми така и не беше успяла да ми предостави точна информация за индивидуалния метаболизъм на едно уникално тяло и аз бях очарован да открия отговорите на въпросите си чрез Системата за Дизайн на Човека. Двамата с Ра имахме продуктивно дългогодишно сътрудничество. Още от самото начало аз изследвах темата за здравето през призмата на Хюман Дизайн и развих курсове, които Ра ме окуражаваше да преподавам и дори самият той се обучаваше в първия от тях. Твърдеше, че съм „най-старият ученик в дизайна на човека в света след него“.

Продължавам да се изумявам от красотата и дълбоката мъдрост на системата. Истинско чудо е с каква точност може да бъде открит всеки аспект от живота ни в тази ограничена само до 64 портала и 9 центъра магична графика на тялото. Ра винаги казваше: „Картата не е територията“ и аз обичам да правя семинари по теми, свързани със здравето, за да прибавя съдържание към структурата.”