Мини курс ДЕФИНИЦИЯ И ОТВОРЕНОСТ

Центровете в графиката на тялото могат да бъдат дефинирани или недефинирани, което просто означава, че имат различен начин на функциониране.

Дефиницията е сърцевината на механиката, лежаща в картата на някого. В същината си тя е онова, което създава различните Типове, а всеки Тип носи своя специфична аура, даваща му различен начин да контактува с околния свят. Само една единствена Дефиниция е достатъчна, за да бъдем Генератор, Прожектор или Манифестор. Дефиницията е жизнена сила – онова, което се проявява чрез нас, движи ни и ни оразличава.

Отвореността от своя страна може да бъде доста измамна и да ни подлъже, подтиквайки ни да проявяваме себе си по нездравословни за нас начини. Но тя също така може да бъде източник на много ценни уроци, които сме тук да учим в процеса на целия си живот, срещайки и преживявайки едни и същи теми отново и отново по различен начин.

По време на този мини курс ще разгледаме:

  • Каква е разликата в начина на функкциониране между Дефиницията и Отвореността;
  • Каква е разликата в Дефиницията, когато се създават чрез съзнавани или несъзнавани активации в графиката на тялото;
  • Как работи Дефиницията, когато има различни Вериги, които дефинират един и същи Център в картата;
  • Какво означава, когато даден Център е не просто недефиниран, но напълно отворен, без спящ потенциал в него;
  • Как да се справяме с различията между Дефиницията и Отвореността по един здравословен начин.

Животът е способен да ни разкаже повече истории, отколкото механиката и затова по време на събитието водещият ще разгледа различни реални примери. Също така той ще бъде отворен за въпроси от аудиторията, свързани с личните графики.

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

Кога?

25 – 26 февруари 2020 г. (вторник и сряда) – регистрация от 18:30 ч, начало от 19:00 до 22:00 ч. и двата дни;

Къде?

София, хотел Сити Авеню, ул. Осогово 49 / онлайн

Цена:

120 лв при плащане до 20-ти февруари и и 150 лв след тази дата;

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

Водещ:

Мартин Грасинджър

„Срещнах основоположника на Хюман Дизай преди 30 години, по време на почивката си на о. Ибиса. Ра Уру Ху започна да ме обучава лично в системата, още преди да е стартирал разпространението й публично. Вече имах опит с отделните познания, синтезирани заедно в Хюман Дизайн. С Ра започнахме съвместна работа по изследване на системата заедно. Той ми предаваше „механичната“ страна и основите на Хюман Дизайн чрез личните си монографии и записки. Като дипломиран холистичен терапевт по Холистична природна медицина и специалист по Класическа хомеопатия, аз допринасях с „динамичната“ страна на дизайна. Работата ми с астрологията по-рано в живота ми така и не беше успяла да ми предостави точна информация за индивидуалния метаболизъм на едно уникално тяло и аз бях очарован да открия отговорите на въпросите си чрез Системата за Дизайн на Човека. Двамата с Ра имахме продуктивно дългогодишно сътрудничество. Още от самото начало аз изследвах темата за здравето през призмата на Хюман Дизайн и развих курсове, които Ра ме окуражаваше да преподавам и дори самият той се обучаваше в първия от тях. Твърдеше, че съм „най-старият ученик в дизайна на човека в света след него“.

Продължавам да се изумявам от красотата и дълбоката мъдрост на системата. Истинско чудо е с каква точност може да бъде открит всеки аспект от живота ни в тази ограничена само до 64 портала и 9 центъра магична графика на тялото. Ра винаги казваше: „Картата не е територията“ и аз обичам да правя семинари по теми, свързани със здравето, за да прибавя съдържание към структурата.”