Уъркшопът “Потапяне в (Хюман Дизайн) експеримента“ e едно преживяване за всеки, който би искал да поеме на пътуване към откриване на себе си. Това е процес на пробуждане, който можете да изживеете през тялото си. По време на него не учим Хюман Дизайн теоритично, а влизаме в едно пространство вътре в себе си, където чрез формата си можем да преживеем механиката, която стои в основата на нашата същност. По време на тези 3 дни ще се научим да се потапяме дълбоко в основата, която е проста, но като я съотнасяме лично към себе си.

Това „потапяне“ заедно представлява:

  • една реална възможност да преживеете Хюман Дизайн,
  • шанс да навлезете дълбоко в себе си,
  • пространство, в което да имате коректно взаимодействие с околните;

По време на този преживелищен уъркшоп имате възможност да излезете от живота си такъв, какъвто го познавате към момента. Потапянето е шанс да излезете от старите модели на поведение, които прилагате със семейството си, с любимите хора, с приятелите и колегите, и да навлезете дълбоко в себе си. Да се потопите в среда, в която ще бъдете подкрепени и насърчени да откривате и да експериментирате със собствената си механика, така че да имате едно едно различно преживяване за себе си и да се видите по нов начин.

В края на всеки ден ще имате възможност да вземете ново осъзнаване със себе си и да го приложите във взаимодействието си с околните хора – помежду си и навън. Това е един експеримент, който не е свързан с това да „правим нещата правилно“, тъй като няма правилно и грешно. Това е един експеримент, чрез който можете да станете по-осъзнати.

Този уъркшоп е отворен за всеки – чувствайте се поканени, както ако сте нови в Хюман Дизайн, така и ако сте изучавали Системата години наред. 

Трансформацията не е свързана с това колко знаеш, а с това да изживяваш природата си.

Бихте ли искали да участвате?

Кога?

4-6 юли 2020г. (събота-понеделник) от 10:00 до 17:00ч.; Регистрация на 04 юли от 09:00ч.;

Къде?

София, хотел Сити Авеню, ул. Осогово 49

Специална цена за участие за България:

685 лв при плащане на капаро от 120 лв до 15 април 2020 г. и 745 лв след тази дата.

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

Забележки:

  • Групата за този ритрийт е международна.
  • Регулярната цена на това преживяване с Мери Ан навсякъде по света е 630-715 долара.

Мери Ан Уинигър е 6/2 чист Генератор, родена на Левия Ъгъл Кръста на Алфата. Тя е преминала през 3 пълни 7-годишни цикъла в експеримента си, след като е „слязла от покрива“. Носител е на огромна мъдрост за трансформацията, която е възможна чрез Хюман Дизайн за всеки от нас индивидуално, както и за трансформацията, която механиката носи в отношенията в живота ни. Мери Ан е една от първите, която се потапя напълно в експеримента, скачайки в това преживяване веднага след първия си анализ с Ра Уру Ху. Тя носи дълбочината от личния си експеримент и знае от първа ръка колко труден и разграждащ може да бъде този процес. Експериментът с Хюман Дизайн може да преобърне живота с главата надолу, но точно това ни дава шанс за втори живот, в който най-накрая можем да живеем като човека, който сме родени да бъдем.

Мери Ан Уинигър е дълбоко потопена в експеримента с Хюман Дизайн от 25 години. Преминала е цялото си обучение в Системата директно с Ра Уру Ху. Тя е водещ на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“, сертифициран анализатор (за индивидуален, партньорски, инкарнационен кръст и жизнен цикъл) с допълнителни квалификации в областта на динамиката на семейството. Също така тя е преподавател на курсовете „АБВ в Хюман Дизайн“, „Картография“ и треньор на водещи на процеса „Да Живееш Дизайна си“.

Животът на Мери Ан е доста разнообразен. Прекарала е много години в корпоративния свят и в света на ашрамите, където изучава подробно източната духовност и философия. Тя е автор на книгата „Революцията на един Генератор“ (наскоро преведена и на български език), която е въздействащо споделяне на нейното лично пътуване и трансформация чрез познанието Хюман Дизайн, което променя живота й.

Мери Ан е била и Директор на Хюман Дизайн Америка. Провела е множество уъркшопи за самостоятелно обучение, които са налични на нейния уебсайт: www.key-to-you.com. Преподава Хюман Дизайн и изнася уъркшопи вече повече от 20 години. Тя има земен подход и притежава умението да опростява сложни знания, правейки ги разбираеми. Провежда „Потапяния в експеримента“ по целия свят вече повече от 15 години. Въпреки че се пенсионира през декември 2018, понякога тя продължава да откликва да ги води и няма търпение да се срещне с българската аудитория по време на „Потапянето в експеримента“ в София в началото на юли 2020.