В Хюман Дизайн използваме позициите на планетите от Слънчевата Система, за да определим кои аспекти в графиката на тялото се активират и стават значими за нас. Но тъй като планетите въздействат върху генетичния код и биохимията в тялото ни, те имат и различно значение и задача от онези, които познаваме чрез перспективата на традиционната астрология. Планетарните ключове ни дават възможност да се докоснем до специфичното значение на всяка планета, което е извън самата Система за Дизайн на Човека, и да го интегрираме в контекста на цялата ни карта и конкретните активации в нея.

По време на този курс водещият ще ни запознае с планетите като ключове и ще разгледа различните планетарни аспекти в графиката на тялото на всички участници. Всеки от вас ще има възможност да научи за себе си:

  • какво във вас ви заземява на физическо ниво,
  • какво определя вашата лична сила и посока,
  • кой аспект от вас представлява вътрешното ви дете,
  • кой е специфичният аспект, който да въплътите като авторитет за себе си в рамките на живота си,
  • в какво се състои ядрото на вашата индивидуалност, което ви прави уникални,
  • кои аспекти от вашата карта са най-важни за партньорствата и отношенията в живота ви,
  • и още много нови аспекти, които да ви дадат нов поглед върху графиката на тялото.

Познанието за планетарните ключове ще задълбочи разбирането ви за вашата собствена карта и ще ви даде нов непознат досега пласт от информация, който може да ви насърчи и подкрепи в процеса на връщане към себе си.

Минимални изисквания за участие: преминат курс „АБВ в Human Design” при сертифициран преподавател, или по-високо ниво.

Кога?

27 февруари – 01 март 2020г. (4 пълни дни) от 10:00 до 18:00ч.

Къде?

София, хотел Сити Авеню, ул. Осогово 49

Цена:

660лв при плащане до 14-ти февруари и 720лв след тази дата;

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

Водещ:

Мартин Грасинджър

„Срещнах основоположника на Хюман Дизай преди 30 години, по време на почивката си на о. Ибиса. Ра Уру Ху започна да ме обучава лично в системата, още преди да е стартирал разпространението й публично. Вече имах опит с отделните познания, синтезирани заедно в Хюман Дизайн. С Ра започнахме съвместна работа по изследване на системата заедно. Той ми предаваше „механичната“ страна и основите на Хюман Дизайн чрез личните си монографии и записки. Като дипломиран холистичен терапевт по Холистична природна медицина и специалист по Класическа хомеопатия, аз допринасях с „динамичната“ страна на дизайна. Работата ми с астрологията по-рано в живота ми така и не беше успяла да ми предостави точна информация за индивидуалния метаболизъм на едно уникално тяло и аз бях очарован да открия отговорите на въпросите си чрез Системата за Дизайн на Човека. Двамата с Ра имахме продуктивно дългогодишно сътрудничество. Още от самото начало аз изследвах темата за здравето през призмата на Хюман Дизайн и развих курсове, които Ра ме окуражаваше да преподавам и дори самият той се обучаваше в първия от тях. Твърдеше, че съм „най-старият ученик в дизайна на човека в света след него“.

Продължавам да се изумявам от красотата и дълбоката мъдрост на системата. Истинско чудо е с каква точност може да бъде открит всеки аспект от живота ни в тази ограничена само до 64 портала и 9 центъра магична графика на тялото. Ра винаги казваше: „Картата не е територията“ и аз обичам да правя семинари по теми, свързани със здравето, за да прибавя съдържание към структурата.”