Терминът “EГО” е изключително популярен в днешно време. В „духовните“ и езотерични среди той носи доста негативна конотация. В научните среди, егото означава „Аз“, в психологията представлява себето, а разговорно се използва за измерване на самочувствието и нивото на себеоценка.

В Хюман Дизайн Егото е друга дума, която използваме за Центъра на Сърцето. Този Мотор в графиката на тялото e свързан с нашия капацитет да постигаме цели, с материалния свят и усещането ни за себестойност. Но Егото е доста по-сложно, отколкото изглежда на пръв поглед.

По време на този уъркшоп ще разгледаме различните страни на егото, а участниците ще получат напълно нов поглед върху него. Освен задълбочен поглед върху начина му на функциониране, водещата ще предложи и практически съвети за справяне с егото в ежедневието ни.

Съдържанието на уъркшопа включва следните теми:

 • Механика на Центъра на Егото;
 • Дефинирано и недефинирано Его – два отделни свята;
 • Егото като Център, оказващ съпротива на Сакрала;
 • Егото, неговите Вериги и Ендосимбионтната теория
 • Егото и Еволюцията на човека;
 • Егото в контекста на Груповата динамика;
 • Егото и Връзките в живота ни;
 • Егото през призмата на Бизнеса и Успеха;
 • Егото и връзката му със Здравето и Благосъстоянието в живота ни;
 • Егото и Паметта;
 • Егото и двата различни Пътя;
 • Егото и механиката на безсмъртието;
 • Егото и Мистичният път.

Предварителни изисквания за участие: индивидуален анализ от сертифициран анализатор или изкаран уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“

Кога?

4 – 5 април 2020г. (събота и неделя) от 11:00 до 18:00ч.

Къде?

online

Цена:

450 лв при плащане до 15-ти март и 490 лв след тази дата. Възможно е плащане на 2 вноски.

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

„Работех като молекулярен генетик във Виена, когато срещнах Хюман Дизайн и Ра Уру Ху в края на 1996 г. Бях изумена от прочита на картата си – дори и майка ми не можеше да знае за мен онова, което чух за себе си от непознат човек. Твърденията бяха толкова прецизни и точни, че исках да науча повече за тази Система. Колебаех се дали да посетя лекция на Ра докато не научих, че Дизайнът на Човека има нещо общо с Генетиката. Тогава ми стана ясно, че трябва да отида. Знанието, което той представи толкова ме заинтригува, че от онзи момент нататък започнах да се обучавам в Хюман Дизайн, изоставих научната си кариера през 2002 г. и намерих призванието си в Системата.

Моето тясно сътрудничество с Ра започна през 2000 г. и стана по-интензивно с годините. Той беше мой ментор и учител. Заедно провеждахме научни обмени на различна тематика – от дизайна на бременността до генетиката на процеса на смъртта. Автор съм и на концепциите и документите, чрез които Ра провеждаше обучение за преподаватели. Заедно с Алокаканд Диас довърших и доразвих обучението по Диференциация (Differentiation Degree), което Ра започна преди да почине. Впоследствие то се превърна в част от обучителната програма за напреднали към Международното Училище по Дизайн на Човека. Създадох и развих и сертификационната програма на IHDS по Рейв Социология, която също е част от моя принос към науката.

Работата ми с науката Хюман Дизайн е най-удовлетворяващото нещо, което съм правила в живота си и съм посветена изцяло на нея от 2002 г. Моят подход е свързан с изследване и валидиране на научните й аспекти на различни нива. За мен е изключително удоволствие да превеждам хората от основите до най-подробните и авангардни аспекти на познанието за напреднали.“