Живеем във времена на основополагащи екзистенциални промени. Начинът, по който си изкарваме прехраната и печелим пари; начинът, по който комуникираме един с друг и още много други неща, са на прага не просто на една промяна, а на голяма мутация, тъй като навлизаме в нов цикъл от развитието на човечеството.

Старият начин за справяне живота, който познаваме, ще се превърне в хубава история от миналото. Също както индустриалната революция, стартирала през 18-ти век и променила целия начин на живот на нашите предци, и ние сме на прага на нещо подобно, отговарящо на нашето време.

Дългосрочните планетарни транзити ни показват онова, което е започнало преди няколко години и ще продължи доста време след 2027-ма година. Ако една промяна е просто краткосрочна (краткосрочни планетарни транзити), обикновеният човек би изчакал докато тя отмине, защото би искал да продължи живота си по стария начин… „моля, без големи промении“. Но ако тя трае много по-дълго време и силата на тази мутация води до точка, от която няма връщане назад, то ние нямаме шанс да продължим по стария начин или да се върнем назад.

Заповядайте на едно събитие, което ще ви помогне да добиете разбиране за дългосрочния процес, който протича в момента и към който се придвижваме. По време на него водещият ще разгледа по-задълбочено дългосрочните планетарни транзити и движението на бавните планети, което протича в момента. Това ще ни помогне да вникнем по-дълбоко и в същината на онова, което стои зад пандемията с коронавируса.

Не можем да избягаме от мутационната сила на енергията, която прочита дългосрочно и касае цялата ни планета. Имаме нужда да поемем въздух дълбоко, тъй като бъдещето вече се готви, а ние сме тези, които ще го преживеем по свой начин на индивидуално ниво.

Кога?

08 юли 2020 г. от 18:30 до 21:30 ч. (3 часа с 10-минутна почивка)

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена:

65 лв при плащане до 29-ти юни и 70 лв след тази дата;

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

Водещ:

Мартин Грасинджър

„Срещнах основоположника на Хюман Дизай преди 30 години, по време на почивката си на о. Ибиса. Ра Уру Ху започна да ме обучава лично в системата, още преди да е стартирал разпространението й публично. Вече имах опит с отделните познания, синтезирани заедно в Хюман Дизайн. С Ра започнахме съвместна работа по изследване на системата заедно. Той ми предаваше „механичната“ страна и основите на Хюман Дизайн чрез личните си монографии и записки. Като дипломиран холистичен терапевт по Холистична природна медицина и специалист по Класическа хомеопатия, аз допринасях с „динамичната“ страна на дизайна. Работата ми с астрологията по-рано в живота ми така и не беше успяла да ми предостави точна информация за индивидуалния метаболизъм на едно уникално тяло и аз бях очарован да открия отговорите на въпросите си чрез Системата за Дизайн на Човека. Двамата с Ра имахме продуктивно дългогодишно сътрудничество. Още от самото начало аз изследвах темата за здравето през призмата на Хюман Дизайн и развих курсове, които Ра ме окуражаваше да преподавам и дори самият той се обучаваше в първия от тях. Твърдеше, че съм „най-старият ученик в дизайна на човека в света след него“.

Продължавам да се изумявам от красотата и дълбоката мъдрост на системата. Истинско чудо е с каква точност може да бъде открит всеки аспект от живота ни в тази ограничена само до 64 портала и 9 центъра магична графика на тялото. Ра винаги казваше: „Картата не е територията“ и аз обичам да правя семинари по теми, свързани със здравето, за да прибавя съдържание към структурата.”