Като основоположник на Хюман Дизайн, Ра казваше следното за този курс: “Ще споделя с вас митологията, която стои в основата на всички останали митологии. Системата за Дизайн на Човека е гърлото на пясъчния часовник, а не пясъкът, който се движи през него. Тя е просто филтър, една матрица, ако щете. И всичко, което минава през тази матрица, може да бъде видяно по един изключителен начин. Няма значение какъв е вашият опит в живота до този момент. Очевидно е, че тази космология е основен език, тя е коренът, от който произлизат основни имена, притежаващи огромна сила.”

Курсът “Мистичните линии” е едно пътуване през рамката на човешката духовност, базирано на Линиите и Профила. Той предлага задълбочен поглед и дълбоки прозрения за връзката на човечеството с магията, Бог, духовността и генетичния императив, подтикващ всички ни към пробуждане.

По време на този курс ще разгледаме:

  • Магията през призмата на Индивидуалното и Племенното;
  • 6-те Мистични линии;
  • 6-те роли на Мистично лидерство;
  • Профил, Предназначение и Мистерия
Кога?

3 април 2020г. (петък) от 14:30 до 18:00ч.

Къде?

София, СТЦ – Интерпред, бул. Драган Цанков №36, зала Пловдив, ет.2, блок А

Цена:

120 лв при плащане до 10-ти март и 150 лв след тази дата;

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

„Работех като молекулярен генетик във Виена, когато срещнах Хюман Дизайн и Ра Уру Ху в края на 1996 г. Бях изумена от прочита на картата си – дори и майка ми не можеше да знае за мен онова, което чух за себе си от непознат човек. Твърденията бяха толкова прецизни и точни, че исках да науча повече за тази Система. Колебаех се дали да посетя лекция на Ра докато не научих, че Дизайнът на Човека има нещо общо с Генетиката. Тогава ми стана ясно, че трябва да отида. Знанието, което той представи толкова ме заинтригува, че от онзи момент нататък започнах да се обучавам в Хюман Дизайн, изоставих научната си кариера през 2002 г. и намерих призванието си в Системата.

Моето тясно сътрудничество с Ра започна през 2000 г. и стана по-интензивно с годините. Той беше мой ментор и учител. Заедно провеждахме научни обмени на различна тематика – от дизайна на бременността до генетиката на процеса на смъртта. Автор съм и на концепциите и документите, чрез които Ра провеждаше обучение за преподаватели. Заедно с Алокаканд Диас довърших и доразвих обучението по Диференциация (Differentiation Degree), което Ра започна преди да почине. Впоследствие то се превърна в част от обучителната програма за напреднали към Международното Училище по Дизайн на Човека. Създадох и развих и сертификационната програма на IHDS по Рейв Социология, която също е част от моя принос към науката.

Работата ми с науката Хюман Дизайн е най-удовлетворяващото нещо, което съм правила в живота си и съм посветена изцяло на нея от 2002 г. Моят подход е свързан с изследване и валидиране на научните й аспекти на различни нива. За мен е изключително удоволствие да превеждам хората от основите до най-подробните и авангардни аспекти на познанието за напреднали.“