dimitar andonov
Анализатор

Димитър Андонов

0887 790 751

Квалификации

Анализатор

  • Индивидуален анализ
  • Партньорски анализ
  • Анализ на Жизнен цикъл
  • Анализ на Инкарнационен кръст

Срещнах Познанието за човешкия дизайн на пръв поглед случайно, през вече далечната за мен 2011г. Търсех решение за оптимизиране на бизнес процеси и преструктуриране на работни екипи. Организацията, в която работех минаваше през преходен и турбулентен период. Същото важеше и за мен самия. На една неформална среща чух за себе си неща, които дълбоко ме докоснаха. И породиха в мен множество въпроси. Един от тях беше как е възможно някой, който ме вижда за първи път да ми говори тези неща, все едно е бил мой постоянен спътник. Мина време, а първоначалното любопитство постепенно преминаавше в засилен и траен интерес към Познанието. Някъде през 2015г. в мен се зароди вътрешен импулс и заряд да навляза още по-надълбоко в материята. Последваха години на курсове, семинари, обучения. И всичко това, гарнирано с личен експеримент, наблюдения и практика. Не липсваха и „греди“ или, простичко казано, грешки, които прибавяха реалистичност, опитност и пикантна самоирония.

По образование съм икономист. Професионалният ми път е изцяло в сферата на бизнес процесите. Планиране, бюджетиране, анализи. Внедряване и администриране на софтуери. Управление и организиране на процеси и екипи. Човешки ресурси – подбор и развитие.

Често си давам сметка, че Познанието ми е помогнало не просто в критични моменти, но е с мен през цялото време. И, разбира се, всичко това е един процес. Процес на търсене, на намиране, на падане, на ставане, на откритие, на изгубване, на радост, на тъга, на грешки, на успехи. Този списък може да се продължи дълго. Но това би бил моят списък. Не Вашият. И точно тук е нещото, което най-много ме привлича към човешкия дизайн. Личният и индивидуален подход към всеки. Няма единствена рецепта и модел за всеки. Това, което е лек за един, може да е отрова за друг. Това, което сработва при мен, може да се окаже пагубно за Вас. Но и прекрасно знам, че Познанието не е магическо хапче. И без личното участие и експеримент на човек, Познанието си остава една красива, магична и любопитна сказка.

Предпоставките за успех в експеримента са да си изберете подходящия за вас си анализатор и евентуално обучител. И личната мотивация и готовност за реално експериментиране.

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ