СЪБИТИЯ

Хюман Дизайн България предлага много възможности да се докоснете до Системата за Дизайн на Човека по различни начини. Ние организираме и провеждаме отворени лекции, общообразователни курсове, както и семинари и уъркшопи на популярни, значими и специфични теми. С цел да направим науката по-достъпна за повече хора, като официално училище по Хюман Дизайн обучаваме и сертифицираме професионални анализатори на български език.

human design bulgaria
lectures

Вечерните лекции са най-краткият и достъпен формат, чрез който в рамките на няколко часа получавате достъпна и практична информация по избрани теми през призмата на Системата за Дизайн на Човека (Хюман Дизайн).

хюман дизайн обучение

Ако имате желание да се задълбочите и да придобиете по-цялостна представа за хюман дизайн, можете да посетите серия от обучения, които поетапно и структурирано поднасят познания и създават условия да изградите умения да използвате системата за себе си. За онези, които припознаят своето призвание в това да се занимават професионално с анализ на хюман дизайн карти, провеждаме сертификационно обучение за анализатори.

seminars

Ако имате основни познания в сферата на Системата за Дизайн на Човека и желаете да ги разширявате за себе си, можете да се включите и в специализирани тематични семинари и уъркшопи, провеждани от едни от най-добрите експерти с дългогодишен опит.

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙ НИ