Тази лекция ни разкрива Пътя на Човешката Еволюция и развитието на Съзнанието. Тя обяснява защо в определени фази на филогенетичното си развитие човешките същества се нуждаят от Бог и религията с нейните морални правила. По време на нея водещата ще покаже къде, как и защо е започнало всичко и кои са силите и причините, които стоят зад тези структури, съществуващи днес.

Кога?

03 декември 2019 г. (вторник) – регистрация 18:30 ч, начало от 19:00 до 21:00 ч.

През последните 400 години Кръстът на Планирането ни е предоставял стабилност чрез различните структури, създадени за по-лесно функциониране на обществото ни. Векове наред сме събирали информация, развивали умения и търсили надеждни модели, които да ни запазят живи и да поддържат нашата безопасност. Но какво се случва, когато избраните от нас модели претърпят отклонение и нещата не вървят по план? Каква е разликата между пътят на логиката и пътят на човешките преживявания?

По пътя на човешкия опит или преживелищният път трябва да се предадем на всички сили, които срещаме. Очакванията никога не могат да бъдат изпълнени, защото това е път на неочаквани събития и срещи със съдбата.

В Хюман Дизайн има портал, който функционира почти като ролеви портал. Той ни разкрива 6-те начина, по които хората се срещат със съдбата и могат да се справят, имайки си работа с нейните намеси.

Прилепчивият огън (Портал 30) и неговите теми ни показват как нашата Личност се справя с емоциите, когато сме конфронтирани от Неочакваното и какво означава ‘Съдбата’ за Личността на всеки от нас. Разбирането на 30-ти портал и неговите Линии ни позволява да придобием перспектива за различните начини, по който всеки от нас е устроен да се справя с множеството преживявания, които животът ни предоставя и неговия уникален път за лично осъществяване.

Кога?

04 декември 2019 г. (сряда) – регистрация 18:30 ч, начало от 19:00 до 21:00 ч.

Тази лекция е посветена на една много философска тема – Животът. Кога започва Животът, кога приключва и защо не можем да живеем вечно? Защо науката се затруднява да даде отговори на тези въпроси по задоволителен начин? Чрез перспективата на Хюман Дизайн и механиката на Квантовата илюзия, можем да получим повече яснота.

Тази лекция ще бъде посветена на процеса на инкарниране и на процеса, чрез който напускаме телата, в които сме били въплътени. Надигайки булото на тази мистерия, ще можем да видим по-мащабната картина, от която сме част.

Кога?

09 декември 2019 г. (понеделник) – регистрация 18:30 ч, начало от 19:00 до 21:00 ч.

Къде?

Всички лекции на Андреа Рейкл Уолф ще се проведат в София, хотел Сити Авеню, ул. Осогово 49

Цена за участие:
  • 66 лв за 1 лекция при плащане до 29-ти ноември 2019 (или до изчерпване на свободните места) и 72 лв след тази дата (при наличие на свободни места).
  • 132 лв за 2 лекции при плащане до 29-ти ноември 2019 (или до изчерпване на свободните места) и 144 лв след тази дата (при наличие на свободни места).
  • 180 лв за 3 лекции при плащане до 29-ти ноември 2019 (или до изчерпване на свободните места) и 198 лв след тази дата (при наличие на свободни места).
N.B.:

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936

„Работех като молекулярен генетик във Виена, когато срещнах Хюман Дизайн и Ра Уру Ху в края на 1996 г. Бях изумена от прочита на картата си – дори и майка ми не можеше да знае за мен онова, което чух за себе си от непознат човек. Твърденията бяха толкова прецизни и точни, че исках да науча повече за тази Система. Колебаех се дали да посетя лекция на Ра докато не научих, че Дизайнът на Човека има нещо общо с Генетиката. Тогава ми стана ясно, че трябва да отида. Знанието, което той представи толкова ме заинтригува, че от онзи момент нататък започнах да се обучавам в Хюман Дизайн, изоставих научната си кариера през 2002 г. и намерих призванието си в Системата.

Моето тясно сътрудничество с Ра започна през 2000 г. и стана по-интензивно с годините. Той беше мой ментор и учител. Заедно провеждахме научни обмени на различна тематика – от дизайна на бременността до генетиката на процеса на смъртта. Автор съм и на концепциите и документите, чрез които Ра провеждаше обучение за преподаватели. Заедно с Алокаканд Диас довърших и доразвих обучението по Диференциация (Differentiation Degree), което Ра започна преди да почине. Впоследствие то се превърна в част от обучителната програма за напреднали към Международното Училище по Дизайн на Човека. Създадох и развих и сертификационната програма на IHDS по Рейв Социология, която също е част от моя принос към науката.

Работата ми с науката Хюман Дизайн е най-удовлетворяващото нещо, което съм правила в живота си и съм посветена изцяло на нея от 2002 г. Моят подход е свързан с изследване и валидиране на научните й аспекти на различни нива. За мен е изключително удоволствие да превеждам хората от основите до най-подробните и авангардни аспекти на познанието за напреднали.“