Като човешки същества, ние сме единствената форма на живот на планетата, която е екипирана със себерефлектиращо съзнание. За разлика от останалите жизнени форми, ние имаме два центъра на осъзнаване повече. За да бъде тази уникална способност за себерефлектиране възможна, менталното поле и системата на слънчевия сплит работят заедно в синхрон. Тяхната химия е такава, че те са директно свързани помежду си. Това се случва чрез аспекти, които не са видими в графиката на тялото чрез веригите, каналите и дефиницията. Става въпрос за биологичен механизъм на заден план, който има базови психологически последици за живота ни.

Както ще разберем, умът не е нищо друго, освен инструмент за интерпретации, който е започнал да получава основната си информация от друго място, преди дори да сме били способни да разбираме думите и да говорим. Този механизъм не изчезва и по-късно във времето, но можем да бъдем съзнателни за него, за да интегрираме и използваме уроците му успешно в бъдещия си живот.

По време на този 5-часов семинар, ще обърнем специално внимание на анатомията на себерефлектиращото съзнание на човека. Ще разгледаме начина, по който то се изгражда и функционира, неговата химия и портали. Ще имаме възможността да видим кои са онези специални аспекти в собствената ни система, които играят съществена роля в тази конструкция, за да можем да разберем личния си механизъм за себерефлексия.

Кога?

01 и 02 октомври 2019 г. (вторник и сряда) от 19:00 до 22:00 ч.

Къде?

София, хотел Сити Авеню, ул. Осогово 49

Цена за участие:

120лв. при плащане до 25-ти септември и 140лв. след тази дата

N.B.:

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936

„Срещнах основоположника на Хюман Дизайн преди 30 години, по време на почивката си на о. Ибиса. Ра Уру Ху започна да ме обучава лично в системата, още преди да е стартирал разпространението й публично. Вече имах опит с отделните познания, синтезирани заедно в Хюман Дизайн. С Ра започнахме съвместна работа по изследване на системата заедно. Той ми предаваше „механичната“ страна и основите на Хюман Дизайн чрез личните си монографии и записки. Като дипломиран холистичен терапевт по Холистична природна медицина и специалист по Класическа хомеопатия, аз допринасях с „динамичната“ страна на дизайна. Работата ми с астрологията по-рано в живота ми така и не беше успяла да ми предостави точна информация за индивидуалния метаболизъм на едно уникално тяло и аз бях очарован да открия отговорите на въпросите си чрез Системата за Дизайн на Човека. Двамата с Ра имахме продуктивно дългогодишно сътрудничество. Още от самото начало аз изследвах темата за здравето през призмата на Хюман Дизайн и развих курсове, които Ра ме окуражаваше да преподавам и дори самият той се обучаваше в първия от тях. Твърдеше, че съм „най-старият ученик в дизайна на човека в света след него“.

Продължавам да се изумявам от красотата и дълбоката мъдрост на системата. Истинско чудо е с каква точност може да бъде открит всеки аспект от живота ни в тази ограничена само до 64 портала и 9 центъра магична графика на тялото. Ра винаги казваше: „Картата не е територията“ и аз обичам да правя семинари по теми, свързани със здравето, за да прибавя съдържание към структурата.”

* Мартин Грасинджър е 4/6 Емоционален Генератор, роден на Десния Ъгъл Кръста на Служенето.