„Моята лична революция“ ни представя историята на една жена, която се изправя срещу собствените си модели на поведение. Книгата е разказ за това как тя успява да стигне до собствената си същност и за силата, на която по рождение има право всяко човешко същество. Това не е разказ само за Генератори, а за всички Типове, защото е история за чакането – чакането, което не позволява на ума да продължава да води живота ни. Чрез него авторката споделя за първите 10 години от своя експеримент със Системата за Дизайн на Човека.

Това е история, описваща процеса на деобуславяне – страховете, болката и последствията от следването на Стратегията и Авторитета. Но и история за радостта и удоволствието от това да заживееш дизайна си и да откриваш истинната си природа миг по миг. Това е една книга за всички, които са докоснати от дълбочината на познанието Хюмън Дизайн.

По време на събитието Мери Ан ще се включи на живо в залата чрез онлайн връзка, за да представи своята книга и да отговори на всички въпроси, възникнали в аудиторията.

Кога?

26-ти юни 2019, от 19:00 до 20:00 ч.

Къде?

гр. София, хотел Сити Авеню, ул.“Осогово“ 49

Цена за участие:

ВХОД СВОБОДЕН

N.B.:

Ако желаете да закупите книгата по време на представянето й, моля заявете своята бройка чрез следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936

Автор:
Мери Ан Уинигър

Мери Ан Уинигър е омъжена и има дъщеря и две внучки. За нея семейството е изключително важно. Някои от бурните години в живота й преминават в света на бизнеса, а други – в света на ашрама. Работейки за международна корпорация, тя живее в Швейцария и пътува до редица държави в Европа, а докато е в Индия се отдава на изучаването на духовността на Изтока. Живяла е и в различни щати на САЩ. През последните 25 години Мери Ан Уинигър преподава Хюмън Дизайн и води практически семинари за хора, които искат да изживеят същността, за която са родени. Понастоящем живее в Седона, Аризона, и се е оттеглила от активна дейност в полето на Хюмън Дизайн.