Едва ли има някой, който не е бил помитан от мощта на неуправляеми емоции. Едва ли съществува човек, който поне веднъж не е стоял безпомощен, стреснат или объркан от бурята от чувства у някой близък. Едва ли съществува някой, който никога не е искал да избяга от емоционална ситуация или да заглуши чувствата, с които не знае как да се справи.

Емоциите възникват спонтанно, препускат през телата ни и искат да ни задвижат със своя импулс, но поради сложната им и подвижна природа, често ни плашат с появата си. Много от нас се опитват да ги контролират съзнателно, откъсвайки се от тях, издигайки защити или несъзнателно, хлътвайки в тревожност, вина и срам. Но лишени от досег с емоционалното си преживяване, ние се превръщаме в пленници на сенки на настоящето и духове от миналото, откъснати от един от най-адаптивните механизми, които природата е вложила в човека.

Системата за дизайн на човека (human design) разглежда емоциите като част от еволюционен процес, свързан с развитието на съзнанието, въплътено във форма. Те са асоциирани с един от 9-те центъра в графиката на тялото – Емоционалният Слънчев Сплит. Той е третият от центровете на Осъзнаване, които са се развивали поетапно, давайки на човешките същества достъп до различен вид осъзнатост. В момента Емоционалният център претърпява своята метаморфоза, превеждайки ни към нов вид осъзнаване.

По време на тази лекция ще разгледаме:

  • как работи центърът на Емоционалния Слънчев Сплит?
  • по какъв начин се проявява в живота на човек, когато този център е дефиниран (оцветен) или недефиниран (бял) в личната human design карта?
  • как можем да живеем с емоциите като източник на вътрешна истина?
  • как да се учим от емоциите и да ги зачитаме като ресурс, носещ мъдрост?

* За да извлечете максимална полза от лекцията, носете със себе си вашата лична human design графика. Ако не разполагате с такава, можете да я генерирате безплатно тук:

Кога?

07 ноември 2018 г (сряда) – регистрация 18:30ч, начало 19:00ч до 20:30ч (1 сесия от 90 минути)

Къде?

гр. София, бул. Княгиня Мария Луиза № 58, ет. 2 – Център „Проджект Лаб“, зала Европа

Цена за участие:

15 лв. при плащане до 05-ти ноември 2018 (или до изчерпване на свободните места) и 20 лв. след тази дата (при наличие на свободни места);

N.B.:

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936

В много отношения разликата между Десния и Ляв Ъгъл, които Хюман Дизайн разглежда, е просто още едно проявление на формулата за бинарността, която е в основата на Системата за Дизайн на Човека. Можете да я откриете в полярността, която се създава между които и да е два квадранта от мандалата, както можете да я откриете и във всеки от неговите 16 портала и техните опозиции в колелото. Можете да намерите тази полярност и в начина, по който всеки от 4-те квадранта се разделя на две половини, можете да я откриете и навсякъде, където две противоположни гледни точки се срещат в едно и също преживяване.

В действителност единствената разлика е в ориентацията на тези винаги противоположни два полюса, но никога не можем да забравяме, че също както кокошката и яйцето, нито един от двата не е възможно да съществува без другия. Те са се появили едновременно и въпреки това те никога няма да бъдат едно и също нещо.

По време на тези две вечерни лекции водещият ще поведе участниците на едно пътуване, по време на което ще изследва вдъхновяващите формули, които предоставят прозрения през призмата на тази линия, разделяща ориентацията на човешкото осъзнаване и предназначение на „почти“ две „половини“ – личната съдба и трансперсоналната карма.

Кога?

13 и 14 ноември 2018 г (вторник и сряда) – регистрация 18:30ч, начало 19:00ч до 22:30ч (2 сесии по 90 минути с 20-минутна почивка помежду им)

Къде?

гр. София, бул. Княгиня Мария Луиза № 58, ет. 3 – Център „Проджект Лаб“, зала Хармония

Цена за участие:

70 лв за единично участие в лекцията „Лична Съдба“ на 13.11 или „Трансперсонална Карма“ на 14.11; 120 лв за участие в двете вечерни събития – „Лична Съдба“ на 13.11 и „Трансперсонална Карма“ на 14.11.

N.B.:

Участието в събитието е с предварително записване и плащане. Местата са ограничени.

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936