Ако годината имаше рожден ден, то той щеше да е на 22.01.2020 в 16:04 ч. Както личната графика на тялото ни разкрива потенциала на нашето устройство, така и картата на годината ни позволява да видим нейния характер. Дизайнът на годината ни дава възможност да се запознаем с моделите, които ще присъстват през целия годишен цикъл и ни помага да наблюдаваме разгръщащите се събития с повече разбиране.

Вече 7 години Хюман Дизайн България организира лекция-прогноза,  с която започваме новия годишен цикъл. През 2020 г. продължаваме традицията, надниквайки какво ни разкрива дизайнът й. Тази година лекцията ще бъде последвана от коктейл, с който заедно да отпразнуваме началото на още едно пътешествие около слънцето.

Новата 2020 г. е по-различна и с това, че с нейното начало заставаме на 7 години разстояние от навлизането в нов Глобален цикъл. Вече няколко века човечеството е водило начин на живот, предпоставен от фоновата честота на глобалния Цикъл на Кръста на Планирането, промотиращ семейството като ядро на обществото, а науката като надежден гарант на бъдещето. Но с всяка следваща обиколка около Слънцето се приближаваме все по-необратимо към нов глобален цикъл (Цикълът на Кръста на Спящия Феникс), който ще отправи предизвикателство към всичко познато. Предвестниците на неговото настъпване вече са осезаема част от разговорите в социалното и медийното пространство и поставят нови въпроси пред научната общност. Разпадът на семейството и загърбването на неговите традиционни принципи, отхвърлянето на брака като ненужен, подмяната на установените модели на свързване с многообразие от нови алтернативи – всичко това стряска, вълнува и предизвиква дискусии.

През 2027 г. предстои да навлезем в глобален цикъл, който ще промени фоновата честота за цялото човечество, внасяйки още повече индивидуализъм и ще постави ударение върху духа на индивида, измествайки вниманието от нуждата от подкрепа, привързаността и колаборативното споделяне за осъществяване на общи цели. Ценно е да узнаем какво ни носи той и каква е ролята ни в него, за да можем да пристъпим към този нов етап от развитието на съзнанието без страх и съпротива. По време на лекцията за Дизайна на 2020 г. ще разгледаме и някои от основните черти на новия глобален цикъл и тенденциите, които го предшестват.

Кога?

22 януари 2020 г. (сряда) – регистрация от 18:30 ч, начало на лекцията от 19:00 до 20:30 ч. Начало на коктейла: 20:30 ч.

Къде?

гр. София, хотел Сити Авеню – ул. Осогово 49

Цена за участие:

20 лв. при плащане до 10-ти януари 2020 (или до изчерпване на свободните места) и 25 лв. след тази дата (при наличие на свободни места)

Цена за участие:

15 лв (включва 7 броя хапки и 1 чаша вино и се заплаща предварително заедно с лекцията). Краен срок за заявка за участие в коктейла: 19.01.2020 г.

N.B.:

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936