• Как започва годишният цикъл?
• Какво ни носи 2019 година по дизайн?
• Как да пристъпим в новия годишен цикъл, следвайки собствената си посока?

От древни времена хората са вярвали, че всяко едно значимо събитие може да бъде разгледано чрез карта на разположението на небесните тела в момента на случването му и така да узнаят повече за характера му и дори за неговия развой. Системата за дизайна ни позволява да повдигнем булото на илюзията и да видим самата му тъкан, разбирайки не само илюзорността на битието, но и от какво е съставена тя.

По време на предстоящата лекция ще разгледаме картата на 2019 година, за да разпознаем какви нишки ще оформят илюзорната ни реалност през новия цикъл и в кои от тях е вероятно да се оплетем, преживявайки ги особено лично. Запознавайки се с основните теми, които ще бъдат заложени в дизайна на годината, ще имате възможност да наблюдавате разгръщането им в своя личен процес, в живота на хората около вас, както и в хода на събитията в обществен план.

Кога?

22 януари 2019 г (вторник) – регистрация 18:30ч, начало 19:00ч до 20:15ч

Къде?

гр. София, хотел Сити Авеню, ул.“Осогово“ 49

Цена за участие:

20 лв. при плащане до 15 януари 2019 (или до изчерпване на свободните места) и 25 лв. след тази дата (при наличие на свободни места);

N.B.:

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936

За поредна година Алокананд Диас ще представи своя поглед върху годишния транзит за новата Рейв 2019 година, започваща на 22-ри януари 2019 в 10:11 ч. местно време.

„Неизменно най-интригуващият и постоянен аспект на онова, което наричаме „Програмата“, се корени в годишния слънчев цикъл. Ето защо денят (едно завъртане на Земята около оста си) и годината (едно завъртане на Земята около Слънцето) по естествен начин са се превърнали в най-постоянните елементи, с помощта на които измерваме онова, което наричаме Време. Ако направите най-просто проучване за произхода на григорианския календар, бързо ще откриете, че съществува толкова много догма и объркване по отношение на това кога точно е истинското начало на годината, че човек може само да бъде благодарен, че разполага с логическата перспектива, която Хюман Дизайн предлага, за да може да разглежда последиците от това какво означава да се започне нов слънчев цикъл, както на глобално, така и на индивидуално ниво.

Съпоставянето на Колелото с И-дзин и генетичните му съответствия ни дава възможност да разберем житейската подредба, така както е устроена да се прояви в света на формата, а начинът, по който това е свързано с Графиката на тялото, ни позволява да разберем как човечеството винаги е било заслепено от силите на обуславяне, които наричаме „Божествата“, и как тези сили са държали в плен човешките емоции, дишащи примитивно изпод хомогенизиращата сила на ум, който претендира, че представлява чистотата на разума. Но както вече знаем чистота на разума може да се измери единствено чрез хомогенизирани „божествени“ стандарти, и така нататък, тъй като човечеството като цяло е толкова дълбоко уловено в капана на програмата, че всяка стъпка напред ни отвежда по-близо до разпознаване на колективните ни ограничения в опита ни да контролираме разширяването на жизнения процес и въздействието му върху нашия вид.

Като се има предвид как програмата изобщо не се интересува от индивидуалния живот на който и да било от нас, фокусът ми в такива моменти е насочен към темите, пред които е изправено човечеството като цяло във времена на глобални промени и мутация, поставящи всеки нащрек. Сякаш всеки усеща нарастващото напрежение да се намери някакво чудотворно решение на проблемите, пред които е изправено човечеството и несигурността по отношение на бъдещето.

Всичко, което съм научил за Хюман Дизайн, съм го научил от самия Ра, и същевременно съм превел всичките му лекции за всяка Рейв Нова Година от първата до последната. Въпреки това, като едно емоционално и преживелищно същество, какъвто съм аз, собственият ми опит през последните 24 години на отдадени емпирични изследвания ме научи да се чувствам в мир и да се доверявам на начина, по който тези слънчеви цикли (които ни отвеждат все по-близо до прага на мутацията на човешкия слънчев сплит през 2027) излизат от мен.“

Начин на провеждане:

Онлайн сесия във виртуална класна стая с продължителност около 1,5 ч. на 22-ри януари 2019 г. (вторник) от 20:00 ч. българско време (само на английски език) и видео запис с превод на български език в последствие.

N.B.:

Краен срок за регистрация за онлайн сесията на живо: 20-ти януари 2019 г.

Цена за участие:

42лв. при плащане до 10-ти януари и 50лв. след тази дата;

За информация и записване:

Регистрационна форма за участие и повече информация можете да намерите тук: