Всяко човешко взаимодействие носи със себе си дилеми. Лесно е да бъдеш себе си, когато си сам. Но ние не сме сами, повечето от нас ежедневно взаимодействат с други човешки същества в различни конфигурации. Свикнали сме да мислим, че партньорските отношения са нещо трудно и обикновено не си даваме сметка за това какво се случва с нас, когато сме в група.

Хюман Дизайн разглежда механичното устройство на индивида и ни дава конкретни стратегии, чрез които всеки от нас да бъде верен на себе си и да осъществи своя потенциал. Процесът на преоткриване и връщане към автентичната ни природа е дълъг. По време на него се сблъскваме с много пластове обуславяне, които сме попили. Всеки досег с някой друг около нас ги задейства и подхранва автоматично.

Когато влезем във физически контакт с две и повече човешки същества едновременно, било то в професионален или личен план, динамиката на случващото се коренно се променя. Ние вече не сме подвластни основно на влиянието на единия или другия върху нас. Формира се друго „същество“, което не прилича на никой от нас и което е трансперсонално. То има много по-голяма мощ върху всички съставящи го индивиди, отколкото друго човешко същество, макар и ние да не преживяваме това влияние толкова лично.

По време на лекцията ще разгледаме:

  • Каква е разликата между партньорско взаимодействие на четири очи и взаимодействието между трима и повече души?
  • Как функционира която и да е група от три и повече души, към какво се стреми и на какви закони се подчинява?
  • Защо се чувствам (не)комфортно в група?
  • Как ми влияе групата и как аз допринасям в нея?
  • Защо някои хора са (не)заменими за дадени групи?

Заповядайте на една вечер, в която ще се гмурнем на едно изследване под повърхността на груповата динамика. Ще научим как бихме могли да навигираме коректно в нея и ще изплуваме обратно, връщайки се в света с нова перспектива, позволяваща ни да взаимодействаме по-осъзнато. Заедно ще потърсим отговори за мястото на индивида и индивидуалността в групите. Ще се опитаме да открием, всеки за себе си, (не)възможния баланс, чрез който да заемем своето място в потока на нещо много по-голямо от самите нас.

Кога?

26 февруари 2019 г. (вторник) – регистрация 18:30ч, начало от 19:00ч. до 20:30 ч.

Къде?

гр. София, хотел Сити Авеню, ул.“Осогово“ 49

Цена за участие:

20 лв. при плащане до 19 февруари 2019 г. (или до изчерпване на свободните места) и 25 лв. след тази дата (при наличие на свободни места).

N.B.:

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936

Всеки център в графиката на тялото има от 3 до 11 аспекта, които заедно организират работата му в контекста на човешкия живот. Във всеки от 9-те центъра винаги има по един специфичен портал, който може да бъде разглеждан като проверяващ портал. Всеки център в графиката на тялото има също така свой собствен капацитет да защитава себе си чрез специфичен аспект, който носи. Този специфичен портал може да бъде видян като място на защитен рефлекс, даващ закрила на целия център.

По време на тази лекция водещият ще премине през центровете и ще разгледа тези проверяващи и защитаващи портали. Това е една полезна перспектива за по-добро разбиране на всеки център, неговия вътрешен начин на функциониране и взаимодействие с останалите центрове в графиката на тялото, както и уникалния му начин да се свързва успешно с околния свят.

Кога?

8 май 2019 г. (сряда) от 19:00 до 22:00 ч. с малка почивка;

Къде?

гр. София, хотел Сити Авеню, ул.“Осогово“ 49

Цена за участие:

60 лв при плащане до 1-ви май (или до изчерпване на свободните места) и 70 лв след тази дата (при наличие на свободни места). За участие в двете лекции на 08.05 и 14-15.05 – пакетна цена от 150 лв при плащане до 1-ви май и 170 лв след тази дата.

N.B.:

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936

Четири от 9-те центъра в графиката на тялото са мотори. Почти половината от порталите в графиката ни показват как тялото ни различава аспектите, които са свързани с движението на енергия вътре в нас. За нас самите като хора също би било ценно да можем да ги различаваме.

По време на тази лекция в рамките на две вечери водещият ще разгледа в детайли характера и физическите задачи на тези сили в тялото ни. Ще премине през всеки от моторите и неговите портали, през призмата на техните специфични способности и функции на физическо ниво. Участниците ще имат възможността да видят как тези аспекти в тялото им се проявяват в ежедневието им. Ще получат по-дълбоко разбиране за това какво движи метаболизма им и подсигурява, че няма да има застой, дори когато човек не се движи.

Кога?

14 и 15 май 2019 г. (вторник и сряда) от 19:00 до 22:00 ч. с малка почивка;

Къде?

гр. София, хотел Сити Авеню, ул.“Осогово“ 49

Цена за участие:

100лв. при плащане до 1-ви май (или до изчерпване на свободните места) и 120лв. след тази дата (при наличие на свободни места). За участие в двете лекции на 08.05. и 14-15.05. – пакетна цена от 150лв. при плащане до 1-ви май и 170лв. след тази дата.

N.B.:

Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на плащане, последващо заявката за регистрация. Моля, заявете своето желание за участие като попълните следната форма:

За информация:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936

Водещ:
Мартин Грасинджър

„Срещнах основоположника на Хюман Дизай преди 30 години, по време на почивката си на о. Ибиса. Ра Уру Ху започна да ме обучава лично в системата, още преди да е стартирал разпространението й публично. Вече имах опит с отделните познания, синтезирани заедно в Хюман Дизайн. С Ра започнахме съвместна работа по изследване на системата заедно. Той ми предаваше „механичната“ страна и основите на Хюман Дизайн чрез личните си монографии и записки. Като дипломиран холистичен терапевт по Холистична природна медицина и специалист по Класическа хомеопатия, аз допринасях с „динамичната“ страна на дизайна. Работата ми с астрологията по-рано в живота ми така и не беше успяла да ми предостави точна информация за индивидуалния метаболизъм на едно уникално тяло и аз бях очарован да открия отговорите на въпросите си чрез Системата за Дизайн на Човека. Двамата с Ра имахме продуктивно дългогодишно сътрудничество. Още от самото начало аз изследвах темата за здравето през призмата на Хюман Дизайн и развих курсове, които Ра ме окуражаваше да преподавам и дори самият той се обучаваше в първия от тях. Твърдеше, че съм „най-старият ученик в дизайна на човека в света след него“.

Продължавам да се изумявам от красотата и дълбоката мъдрост на системата. Истинско чудо е с каква точност може да бъде открит всеки аспект от живота ни в тази ограничена само до 64 портала и 9 центъра магична графика на тялото. Ра винаги казваше: „Картата не е територията“ и аз обичам да правя семинари по теми, свързани със здравето, за да прибавя съдържание към структурата.”