dream rave workshop

Прекарваме около една трета от живота си в сън. Системата за Дизайн на Човека (Хюман Дизайн) внася тотално нова перспектива за процеса на сънуване и ролята на нощните сънища в нашия живот. Тя представя една радикално различна гледна точка, в която биологичната нужда от сън се разглежда като един от основните начини за програмиране и хомогенизиране на хората с цел те да останат в не-азовото си състояние, движено от фалшивото Аз.

За разлика от 9-центровата лична графика, която ползваме в Human Design, по време на сън матрицата на нашия дизайн се променя. Това води до напълно различна механика, способна да окаже огромно въздействие върху нашето ежедневие. Разглеждането на новата 5-центрова матрица (т.нар. матрица Dream Rave) отваря нови перспективи за разбиране на себе си и другите. Докато спи, всеки от нас бива програмиран от потока Неутрино по различен начин чрез своята 5-центрова матрица. Това е времето, в което това програмиране, отдалечаващо ни от автентичната ни природа, се случва по лесен начин – без съпротивата на нашата личност.

Анализът на Dream Rave матрицата (процеса на сънуване) е коренно различен от всяка система за интерпретация на сънища. Той не интерпретира сънищата, а дава описание на механиката на спящия човек, което внася яснота за това какво се случва с всеки от нас поотделно по време на сън. Чрез него можем да получим множество отговори по отношение на същността на съзнанието и дълбокото обуславяне, което получаваме по време на сън, влияещо на действията ни в будния живот.

Разбирането на нашата 5-центрова Dream Rave матрица на процеса на сънуване може да ви помогне да разберете:

  • Защо едно от най-дълбоките обуславяния се случва докато спим и как нашите тела биват програмирани по време на сън;
  • Какво се случва с вас и вашето тяло докато спите? Кои са тези нощни сили, на които сте подвластни;
  • Защо сънищата са една от най-силно въздействащите и манипулиращи сили в живота ни и как чрез тях можете да бъдете напълно отвлечени от житейската си реалност в ежедневието;
  • Как вашият Тип се променя, докато спите, и какво означава това за вас;
  • Кои са онези аспекти, към които да насочите своята осъзнатост, когато сте будни, за да не попаднете в капана на обуславянето;
  • Кой е най-дълбокия аспект на обуславяне (повлияване) върху вашия живот – т.нар. „слаба точка“.

Dream Rave е едно мистично пътуване, което ни показва накъде ни води програмирането от глобалната програма. Настоящата целодневна работилница представлява основно въведение в процеса на сънуване и е етап I от анализа на картата Dream Rave. По време на този уъркшоп ще бъдат разгледани графиките на процеса на сънуване на всеки от присъстващите. Участниците ще придобият съвсем нова перспектива по отношение на слабите им звена и уязвимости по време на сън.

През 2022 г. предстои и провеждането на сертификационна програма за анализатори на процеса на сънуване (Dream Rave) на български език.

Забележка: Местата за участие в този уъркшоп са ограничени.

Предварителни изисквания за участие: индивидуален анализ от сертифициран анализатор или изкаран уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“ като минимум.

andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

Кога?

9 октомври 2021 г. (събота)

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

280 лв при плащане до 24-ти септември 2021 и 330 лв след тази дата

За информация и записвания

Гулико Върбанова
0888 569 048
info@humandesignbulgaria.com

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ