Като основоположник на Системата за Дизайн на Човека, Ра Уру Ху често подчертаваше, че human design е на първо място и основно за децата. За разлика от нас, възрастните, децата могат да извлекат полза от Системата веднага, като тя може да подпомогне коректното им и автентично развитие и развитието на потенциала им като истински 9-центрови същества.

Родителите играят основополагаща роля за проявлението на уникалния индивидуален потенциал на децата. Развитието на детето зависи изцяло от тяхната способност да го подкрепят спрямо устройството му. Затова, от една страна е много важно самите родители да бъдат потопени в техния личен експеримент, а от друга – да се научат как да напътстват децата си, така че те да имат своето лично и уникално преживяване за живота.

Този 2-дневен уъркшоп има за цел да подпомогне родителите в процеса на отглеждане на децата, така че да могат да предоставят ефективни и работещи насоки, подкрепящи автентичното им развитие. По време на него ще разгледаме:

 • Каква е разликата между 9-центровото и 7-центровото детство;
 • Каква е ролята на майката в развитието на детето, вкл.:
  • Периодът на бременността и обуславянето, което идва от майката;
  • Обуславянето, което идва от връзката между майката и детето;
 • Какви са различните видове Тела и Умове и как родителят може да подсилва тялото и да подпомага обогатяването на ума на своето дете;
 • Какви са различните начини на заспиване и спецификите на съня при децата;
 • Какви са особеностите на 4-те Типа при децата;
 • Как да напътстваме децата в прилагането на техните Стратегия и Авторитет, спрямо фазата на развитието им;
 • Какво е обуславянето, което се случва между майката и детето през отворените Центрове;
 • Каква е функцията на Профила при децата, в процеса на изграждане и установяване на тяхната Роля в живота;
 • Какво е бъдещето на децата с предстоящата мутация през 2027 г.

По време на този уъркшоп водещата ще дискутира и анализира картите на участниците и техните деца.

Този уъркшоп е и предварително изискване за всички, които биха искали да се сертифицират като „анализатори на детското развитие“ в предстоящ сертификационен курс.

Предварителни изисквания за участие: индивидуален анализ от сертифициран анализатор или изкаран уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“.

N.B. Местата за този уъркшоп са ограничени.

Кога?

10 – 11 април 2020г. (петък и събота) от 11:00 до 18:00ч.

Къде?

online

Цена:

450 лв при плащане до 15-ти март и 490 лв след тази дата. Възможно е плащане на 2 вноски.

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

„Работех като молекулярен генетик във Виена, когато срещнах Хюман Дизайн и Ра Уру Ху в края на 1996 г. Бях изумена от прочита на картата си – дори и майка ми не можеше да знае за мен онова, което чух за себе си от непознат човек. Твърденията бяха толкова прецизни и точни, че исках да науча повече за тази Система. Колебаех се дали да посетя лекция на Ра докато не научих, че Дизайнът на Човека има нещо общо с Генетиката. Тогава ми стана ясно, че трябва да отида. Знанието, което той представи толкова ме заинтригува, че от онзи момент нататък започнах да се обучавам в Хюман Дизайн, изоставих научната си кариера през 2002 г. и намерих призванието си в Системата.

Моето тясно сътрудничество с Ра започна през 2000 г. и стана по-интензивно с годините. Той беше мой ментор и учител. Заедно провеждахме научни обмени на различна тематика – от дизайна на бременността до генетиката на процеса на смъртта. Автор съм и на концепциите и документите, чрез които Ра провеждаше обучение за преподаватели. Заедно с Алокаканд Диас довърших и доразвих обучението по Диференциация (Differentiation Degree), което Ра започна преди да почине. Впоследствие то се превърна в част от обучителната програма за напреднали към Международното Училище по Дизайн на Човека. Създадох и развих и сертификационната програма на IHDS по Рейв Социология, която също е част от моя принос към науката.

Работата ми с науката Хюман Дизайн е най-удовлетворяващото нещо, което съм правила в живота си и съм посветена изцяло на нея от 2002 г. Моят подход е свързан с изследване и валидиране на научните й аспекти на различни нива. За мен е изключително удоволствие да превеждам хората от основите до най-подробните и авангардни аспекти на познанието за напреднали.“