love and not-self

За съжаление, за Не-аза, любов е красива дума, която потулва множество неосъзнати и неразрешени фрустрация, огорчение, гняв и разочарование в умовете на човешките същества. Понеже Не-азът е задвижван ментално, тези неразрешени конфликти стоят напълно дезинтегрирани в психиката и често се завръщат, брутално отразени в съ-зависимия характер на връзките ни в областите, в които сме естествено уязвими, където сме били наранени и се възприемаме като непълни.
Първата стъпка към оздравяването е разпознаването, че си болен, точно както и приемането на ограничението е първата стъпка към надрастването му. Всички ние, във всички вариации, които дизайнът може да покаже, сме били наранявани по един и същи начин в нашия дух. Емоционалният спомен като нещо, което трябва да бъде прегърнато, е пространството, в което духът има нужда да се излекува и едновременно с това носи потенциал за мъдрост след оздравяването.
В тази 3-часова сесия водещият ще премине през основните механични елементи, които ни предразполагат към това да задържаме емоционална травма по конкретен начин и да се опитваме да компенсираме това ментално. Когато сте наясно как този автопилот е управлявал емоционалния ви и социален живот, това отваря във вас вратата към възможността за една не-ежедневна любов, която е отвъд всякакво описание.

alok
Водещ

Алокананд Диас

Международен преподавател по Human Design

Запис от лекция на живо

Аудио запис и слайдове

Цена

120 лв

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ