waiting for the 4 types

Чакането е важна част от експеримента с Хюман Дизайн, независимо какъв е вашият Тип. Звучи толкова просто, но всъщност е много трудно да се чака. Да чакаш, когато започваш експеримента си, е истинска тенджера под налягане. Никой не е свикнал да чака. Никой не иска да чака. Чакането подлудява повечето хора.

Но Чакането също така е начин да излезете от света, който се управлява от ума. Светът, в който всички бързат и искат нещата да се случват бързо.  Чакането е част от процеса на деобуславяне, без значение от Типа. Всичко започва с чакането, дори и за Манифестора.

Чакането не е заспиване и застой. Не е да седнеш и да чакаш. Чакането е будно състояние на липса на действие. То е живо, не е статично.

По време на този вечерен уъркшоп водещата ще даде своя обективен поглед върху значимостта на Чакането, базиран на 25-годишната си практика в живеенето на дизайна си. Тя ще разгледа практическите предизвикателства пред всеки един от 4-те Типове, извлечени от дългогодишния си опит в провеждането на световноизвестното си авторско събитие „Потапяне в експеримента“.

Видео покана

mary ann winiger
Водещ

Мери Ан Уинигър

Видео лекция

Цена

120 лв.

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ