Чакането е важна част от експеримента с Хюман Дизайн, независимо какъв е вашият Тип. Звучи толкова просто, но всъщност е много трудно да се чака. Да чакаш, когато започваш експеримента си, е истинска тенджера под налягане. Никой не е свикнал да чака. Никой не иска да чака. Чакането подлудява повечето хора.

Но Чакането също така е начин да излезете от света, който се управлява от ума. Светът, в който всички бързат и искат нещата да се случват бързо.  Чакането е част от процеса на деобуславяне, без значение от Типа. Всичко започва с чакането, дори и за Манифестора.

Чакането не е заспиване и застой. Не е да седнеш и да чакаш. Чакането е будно състояние на липса на действие. То е живо, не е статично.

По време на този вечерен уъркшоп водещата ще даде своя обективен поглед върху значимостта на Чакането, базиран на 25-годишната си практика в живеенето на дизайна си. Тя ще разгледа практическите предизвикателства пред всеки един от 4-те Типове, извлечени от дългогодишния си опит в провеждането на световноизвестното си авторско събитие „Потапяне в експеримента“.

Кога?

16 септември 2020г. (сряда), от 19:00 до 21:30ч.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие:

50лв. при плащане до 08.09. и 55лв. след тази дата

Регистрация:

Регистрацията за участие се случва чрез попълване на следната форма:

За информация и записвания:

Гулико Върбанова
0888 569048
info@humandesignbulgaria.com

Видео покана:

Мери Ан Уинигър е 6/2 чист Генератор, родена на Левия Ъгъл Кръста на Алфата. Тя е преминала през 3 пълни 7-годишни цикъла в експеримента си, след като е „слязла от покрива“. Носител е на огромна мъдрост за трансформацията, която е възможна чрез Хюман Дизайн за всеки от нас индивидуално, както и за трансформацията, която механиката носи в отношенията в живота ни. Мери Ан е една от първите, която се потапя напълно в експеримента, скачайки в това преживяване веднага след първия си анализ с Ра Уру Ху. Тя носи дълбочината от личния си експеримент и знае от първа ръка колко труден и разграждащ може да бъде този процес. Експериментът с Хюман Дизайн може да преобърне живота с главата надолу, но точно това ни дава шанс за втори живот, в който най-накрая можем да живеем като човека, който сме родени да бъдем.

Мери Ан Уинигър е дълбоко потопена в експеримента с Хюман Дизайн от 25 години. Преминала е цялото си обучение в Системата директно с Ра Уру Ху. Тя е водещ на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“, сертифициран анализатор (за индивидуален, партньорски, инкарнационен кръст и жизнен цикъл) с допълнителни квалификации в областта на динамиката на семейството. Също така тя е преподавател на курсовете „АБВ в Хюман Дизайн“, „Картография“ и треньор на водещи на процеса „Да Живееш Дизайна си“.

Животът на Мери Ан е доста разнообразен. Прекарала е много години в корпоративния свят и в света на ашрамите, където изучава подробно източната духовност и философия. Тя е автор на книгата „Революцията на един Генератор“ (наскоро преведена и на български език), която е въздействащо споделяне на нейното лично пътуване и трансформация чрез познанието Хюман Дизайн, което променя живота й.

Мери Ан е била и Директор на Хюман Дизайн Америка. Провела е множество уъркшопи за самостоятелно обучение, които са налични на нейния уебсайт: www.key-to-you.com. Преподава Хюман Дизайн и изнася уъркшопи вече повече от 20 години. Тя има земен подход и притежава умението да опростява сложни знания, правейки ги разбираеми. Провежда „Потапяния в експеримента“ по целия свят вече повече от 15 години. Въпреки че се пенсионира през декември 2018, понякога тя продължава да откликва да ги води и няма търпение да се срещне с българската аудитория по време на „Потапянето в експеримента“ в София в началото на юли 2020.