mary ann winiger
Преподавател и Анализатор

Мери Ан Уинигър

Мери Ан Уинигър е 6/2 чист Генератор, родена на Левия Ъгъл Кръста на Алфата. Тя е преминала през 3 пълни 7-годишни цикъла в експеримента си, след като е „слязла от покрива“. Носител е на огромна мъдрост за трансформацията, която е възможна чрез Хюман Дизайн за всеки от нас индивидуално, както и за трансформацията, която механиката носи в отношенията в живота ни. Мери Ан е една от първите, която се потапя напълно в експеримента, скачайки в това преживяване веднага след първия си анализ с Ра Уру Ху. Тя носи дълбочината от личния си експеримент и знае от първа ръка колко труден и разграждащ може да бъде този процес. Експериментът с Хюман Дизайн може да преобърне живота с главата надолу, но точно това ни дава шанс за втори живот, в който най-накрая можем да живеем като човека, който сме родени да бъдем.

Мери Ан Уинигър е дълбоко потопена в експеримента с Хюман Дизайн от 25 години. Преминала е цялото си обучение в Системата директно с Ра Уру Ху. Тя е водещ на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“, сертифициран анализатор (за индивидуален, партньорски, инкарнационен кръст и жизнен цикъл) с допълнителни квалификации в областта на динамиката на семейството. Също така тя е преподавател на курсовете „АБВ в Хюман Дизайн“, „Картография“ и треньор на водещи на процеса „Да Живееш Дизайна си“.

Животът на Мери Ан е доста разнообразен. Прекарала е много години в корпоративния свят и в света на ашрамите, където изучава подробно източната духовност и философия. Тя е автор на книгата „Революцията на един Генератор“ (наскоро преведена и на български език), която е въздействащо споделяне на нейното лично пътуване и трансформация чрез познанието Хюман Дизайн, което променя живота й.

Мери Ан е била и Директор на Хюман Дизайн Америка. Провела е множество уъркшопи за самостоятелно обучение, които са налични на нейния уебсайт: www.key-to-you.com. Преподава Хюман Дизайн и изнася уъркшопи вече повече от 20 години. Тя има земен подход и притежава умението да опростява сложни знания, правейки ги разбираеми. Провежда „Потапяния в експеримента“ по целия свят вече повече от 15 години. Въпреки че се пенсионира през декември 2018, понякога тя продължава да откликва да ги води.

Квалификации

Анализатор

  • Индивидуален анализ
  • Партньорски анализ
  • Анализ на Жизнен цикъл
  • Анализ на Инкарнационен кръст
  • Семеен Анализ

Водещ на уъркшоп

  • „Да Живееш Дизайна си“

Преподавател

  • „АБВ в Хюман Дизайн“
  • „Хюман Дизайн Картография“
ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ