sexuality03

Системата за Дизайн на Човека предоставя една нова перспектива за сексуалността, която развенчава много митове и съществуващи теории. В 3-тата част на този курс се разглежда Далачната страна на Сексуалността, свързана с темата за Грижата.

Предоставянето на грижа играе важна роля в нашия живот. Генетичният императив да се грижиш за някого е много мощен, тъй като е осъзнат. Той се корени се в далачната осъзнатост, в екзистенциалната ни осъзнатост за оцеляване.

Оказването на грижа може да бъде нещо много надеждно и да оцелее много по-дълго време след като емоционалната сексуалност и нагонът изчезнат. Оказването на грижа не е свързано само с отглеждането на децата ни – то играе важна роля и в бизнеса, както и в начина, по който се справяме с отговорностите. Грижата е много по-комплексна отколкото нашата репродуктивна сексуалност, функционираща на базата на пет различни потока.

По време на курса ще бъдат разглеждани картите на участниците, които ще могат да изследват индивидуалните си стратегии и механизми за оказване на грижа.

Забележка: Възможно е да се включите в този курс дори и да не сте участвали в предходните 2 части.

Условия за участие: Изкаран въвеждащ уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“ или професионален анализ от сертифициран анализатор като минимум.

andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

Видео материали

Цена

540 лв

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙ НИ