Системата за Дизайн на Човека предоставя една нова перспектива за сексуалността, която развенчава много митове и съществуващи теории. В 3-тата част на този курс се разглежда Далачната страна на Сексуалността, свързана с темата за Грижата.

Предоставянето на грижа играе важна роля в нашия живот. Генетичният императив да се грижиш за някого е много мощен, тъй като е осъзнат. Той се корени се в далачната осъзнатост, в екзистенциалната ни осъзнатост за оцеляване.

Оказването на грижа може да бъде нещо много надеждно и да оцелее много по-дълго време след като емоционалната сексуалност и нагонът изчезнат. Оказването на грижа не е свързано само с отглеждането на децата ни – то играе важна роля и в бизнеса, както и в начина, по който се справяме с отговорностите. Грижата е много по-комплексна отколкото нашата репродуктивна сексуалност, функционираща на базата на пет различни потока.

По време на курса ще бъдат разглеждани картите на участниците, които ще могат да изследват индивидуалните си стратегии и механизми за оказване на грижа.

Забележка: Възможно е да се включите в този курс дори и да не сте участвали в предходните 2 части.

Условия за участие: Изкаран въвеждащ уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“ и професионален анализ от сертифициран анализатор като минимум.

Кога?

9-11 април 2021 г. (петък, събота и неделя) от 10:00 до 17:00 ч.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена:

720 лв при плащане до 26.03 и 790 лв след тази дата;

* Цената е преференциална за България. Стандартната цена на този курс в Международното Училище по Хюман Дизайн е 850-900 щатски долара.

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

„Работех като молекулярен генетик във Виена, когато срещнах Хюман Дизайн и Ра Уру Ху в края на 1996 г. Бях изумена от прочита на картата си – дори и майка ми не можеше да знае за мен онова, което чух за себе си от непознат човек. Твърденията бяха толкова прецизни и точни, че исках да науча повече за тази Система. Колебаех се дали да посетя лекция на Ра докато не научих, че Дизайнът на Човека има нещо общо с Генетиката. Тогава ми стана ясно, че трябва да отида. Знанието, което той представи толкова ме заинтригува, че от онзи момент нататък започнах да се обучавам в Хюман Дизайн, изоставих научната си кариера през 2002 г. и намерих призванието си в Системата.

Моето тясно сътрудничество с Ра започна през 2000 г. и стана по-интензивно с годините. Той беше мой ментор и учител. Заедно провеждахме научни обмени на различна тематика – от дизайна на бременността до генетиката на процеса на смъртта. Автор съм и на концепциите и документите, чрез които Ра провеждаше обучение за преподаватели. Заедно с Алокаканд Диас довърших и доразвих обучението по Диференциация (Differentiation Degree), което Ра започна преди да почине. Впоследствие то се превърна в част от обучителната програма за напреднали към Международното Училище по Дизайн на Човека. Създадох и развих и сертификационната програма на IHDS по Рейв Социология, която също е част от моя принос към науката.

Работата ми с науката Хюман Дизайн е най-удовлетворяващото нещо, което съм правила в живота си и съм посветена изцяло на нея от 2002 г. Моят подход е свързан с изследване и валидиране на научните й аспекти на различни нива. За мен е изключително удоволствие да превеждам хората от основите до най-подробните и авангардни аспекти на познанието за напреднали.“