Този уъркшоп е въвеждащ в системата и има за цел да подкрепи всеки, който би искал да поеме по пътя на дълбока трансформация. Той е разработен, за да изгради разбиране за индивидуалните дадености на базата на личната графика на тялото и да предостави практически инструменти, с които участниците могат да експериментират в реалния си живот

По време на него:

  • Ще изследваме как функционират 9-те Центъра, каква може да бъде тяхната здравословна и нездравословна изява и как да се справяме с разрушителния ефект от не-азовото им проявление.
  • Ще разгледаме 4-те Типа и начина, по който са устроени да функционират, намирайки удовлетворение, успех, умиротворение и изненада в живота. Всеки от тях има различно устройство и своя Стратегия за управление. Тя не само ни позволява да проявим заложбите си, но и ни освобождава от психичното напрежение да се борим да бъдем нещо, което не сме, давайки ни възможност да живеем без съпротива. 
  • Ще се съсредоточим върху това как всеки от присъстващите е устроен да взима правилни решения за себе си като обърнем внимание на Вътрешния Авторитет – онази вградена у нас мъдрост, на която винаги можем да се доверим. 
  • Ще се спрем на характера на Дефиницията в графиката на тялото и ще потърсим на какво ни учи тя, как се проявява в личния ни процес и във взаимоотношенията ни.

Основният фокус на този уъркшоп е върху приложението на Системата за Дизайн на Човека и как тя може да внесе осезаема промяна в живота ви. Ще ви предложим практически инструменти, които да подпомогнат процеса на трансформация в ежедневието и да подкрепят развитието ви в посока на една по-цялостна и пълноценна себе-реализация. Този уъркшоп е създаден, за да ви помогне да надскочите ограниченията на външното обуславяне и влияние и да ви подкрепи да изявите истинската си същност.

Готови ли сте да поемете на най-необикновеното пътешествие в живота си?

В цената за участие е включен професионален учебник, преведен на български език, който е утвърден от Международното училище по Дизайн на Човека. Учебникът носи детайлна информация за всичко засегнато в това въвеждащо ниво.

При записване е необходимо да оставите рожденните си данни, (дата, час и място на раждане), за да ви изработим предварително личната графика, която ще ви бъде необходима по време на курса.

Този уъркшоп е необходимо условие за тези, които биха желали да продължат със задълбочаване на познанията си по Хюман Дизайн в следващото ниво – Курсът „АБВ“.

Кога?

24 април 2020г.от 19 до 21ч. (регистрация от 18:30ч.) и
25-26 април 2020г. от 11 до 18ч.

Къде?

гр. София, ул. Христо Белчев 3, „Зона 21“

Цена за участие:

360 лв. (320 лв. при ранно записване – до 14.04.2020г.)

Краен срок за записване:

20.04.2020г.

За информация и записване:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936