the transition to 2027

Живеем в интензивни времена. Въпреки, че за доста хора те може да са много смущаващи и дори страшни, когато погледнем през призмата на Хюман Дизайн, можем да видим, че случващото се е част от нашия еволюционен процес като човешки същества.

Човечеството е движено от глобална програма, която ни придвижва напред и има за цел еволюция на съзнанието. Намираме се в последните 7 години от стария цикъл, траещ повече от 400 години, и сме в процес на преход към голямата промяна, предстояща през 2027 година. Всичко, от което сме се чувствали сигурни през последните 400 и повече години, вече не работи. Световната пандемия с коронавируса е ясен знак, че мутацията вече е започнала.

Какво предстои и как можем да бъдем по-подготвени, за да преминем по-леко през процеса на преход към новите времена? Заповядайте на една лекция, по време на която можете да получите по-дълбоко разбиране за същността на тази глобална промяна и да бъдете насърчени да преминете през преходния период към нея с повече спокойствие и доверие към това, което е.

mary ann winiger
Водещ

Мери Ан Уинигър

Видео лекция

Цена

120 лв.

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ