sexuality02

Този курс е за емоционалната страна на сексуалността. По време на него ще научим как репродуктивните способности на човека се проявяват чрез емоционалната система и връзката ни със Слънчевия сплит.

Сексът е свързан с емоции и емоциите са секс. Съществуват различни генетични роли и емоционални вълни, които ни предоставят възможността да бъдем успешни в сексуалния живот и репродуктивността. Репродуктивната сексуалност обаче не е само за възпроизводство, а е и място, където може да се зароди потенциалът ни за емоционална осъзнатост.

По време на този курс ще се задълбочим в механиката на 3-те емоционални потока, които функционират по различен начин и ни показват уникалния начин, по който всеки човек изживява своя емоционален сексуален живот.

По време на курса ще бъдат разгледани картите на участниците с индивидуалната сексуална стратегия на всеки един от тях и механизмите им на възпроизводство.

Условия за участие: Изкаран въвеждащ уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“ или професионален анализ от сертифициран анализатор като минимум.

andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

Видео материали

Цена

540 лв

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙ НИ