анатомия на себерефлектиращото съзнание

Като човешки същества, ние сме единствената форма на живот на планетата, която е екипирана със себерефлектиращо съзнание. За разлика от останалите жизнени форми, ние имаме два центъра на осъзнаване повече. За да бъде тази уникална способност за себерефлектиране възможна, менталното поле и системата на слънчевия сплит работят заедно в синхрон. Тяхната химия е такава, че те са директно свързани помежду си. Това се случва чрез аспекти, които не са видими в графиката на тялото чрез веригите, каналите и дефиницията. Става въпрос за биологичен механизъм на заден план, който има базови психологически последици за живота ни.
Както ще разберем, умът не е нищо друго, освен инструмент за интерпретации, който е започнал да получава основната си информация от друго място, преди дори да сме били способни да разбираме думите и да говорим. Този механизъм не изчезва и по-късно във времето, но можем да бъдем съзнателни за него, за да интегрираме и използваме уроците му успешно в бъдещия си живот.
По време на този 5-часов семинар, ще обърнем специално внимание на анатомията на себерефлектиращото съзнание на човека. Ще разгледаме начина, по който то се изгражда и функционира, неговата химия и портали. Ще имаме възможността да видим кои са онези специални аспекти в собствената ни система, които играят съществена роля в тази конструкция, за да можем да разберем личния си механизъм за себерефлексия.

martim grassinger
Водещ

Мартин Граснджър

Запис от лекция на живо

Аудио запис и слайдове

Цена

120 лв

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ