разговор за любовта

Какво е Любовта? За някои хора любов е просто пет буквена дума. За други пък любовта е романтичният начин, по който двама души комуникират помежду си. За някои хора хора любовта е глагол, свързан с действие, а за други – най-висшата енергия. Можем да изброим още много описания на всичко, което хората считат за любов. Но откъде идват тези концепции за това какво представлява тя и защо за всеки от нас любовта означава нещо различно?

„Преди 30 години, когато срещнах Ра, много преди Хюман Дизайн да бъде официално споделен със света, нямаше компютри и всичко, което Гласът му беше разкрил, се съхраняваше под формата на ръкописи. Ра не ми позволяваше да ги изнасям от малката му къща и да ги копирам, за да разполагам с тях, но можех да ги чета и да си преписвам части от тях. Една от частите, която ме впечатли особено силно и си записах, беше монография за порталите от инкарнационния кръст на Съсъда на Любовта, които Гласът беше нарекъл „Свещеният Граал“. Но освен тях, в графиката на тялото разполагаме и с други „портали на любовта“, които представляват ежедневните аспекти на това, което наричаме „любов“. ~ Мартин Грасинджър

По време на този двудневен вечерен уъркшоп, посветен на любовта:

– ще разгледаме какво представлява „Светият Граал“ и как неговите аспекти представляват „по-висшата“ любов, за която много хора копнеят.

– ще обърнем специално внимание на това какъв е общоприетият начин да обичаме в днешно време и каква е темата на любовта в настоящите времена;

– ще обясним защо и как разбирането и преживяването за това какво е любов ще се промени с настъпването на значимите промени, предстоящи през 2027 г.

– ще разгледаме всички възможни аспекти на ежедневна любов, представляващи начините, по които хората обичат и възприемат любовта. Ще научите какъв е вашият „език на любовта“ и как сте устроени да я преживявате;

– ще отворим пространство за лични разговори за любовта и въпроси и отговори на базата на личните карти на участниците.

Заповядайте на един личен уъркшоп, по време на който можете да откриете какво означава „любов“ за вас отвъд петте букви, които съставят думата. Това събитие ще ви помогне да разберете своята „формула“ за любов, чрез която можете да започнете да подхранвате своето ежедневно преживяване да се чувствате обичани.

Събитието ще се проведе с превод на български език. Участниците ще получат и видео запис от него.

martim grassinger
Водещ

Мартин Грасинджър

Кога?

8-9 февруари 2022 г. (вторник и сряда) от 18:30 до 22:00 ч. и в двата дни (общо 6 часа, 2 сесии по 1,5 часа на вечер с 30 минутна почивка помежду им)

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

175 лв при плащане до 31.01 и 195 лв след тази дата

Регистрация

Регистрацията за събитието се случва чрез попълване на следната форма: https://forms.gle/Q2ot67ePrTnKZCxHA

Краен срок за регистрация: 06.02.2022 г.

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ