to love your self

Не можеш да обичаш себе си с ума. Човек има нужда от желязно основание, за да мрази себе си, понеже никой не се ненавижда просто ей така. Но за да обичаш себе си, не се нуждаеш от никаква причина и именно поради това е толкова трудно. Много хора никога не отиват отвъд някакво философско твърдение, което приемат или отхвърлят. По-голямата част от човечеството все още живее на нивото, на което да обичаш себе си изглежда някаква егоистична и нарцистична нагласа спрямо другите.
Истината е, че да обичаш себе си има много малко директна връзка с другите, но има отношение към връзката, която имаш с живота като цяло. Това е взаимодействие между теб и съществуването, в което ти си този, от който се очаква непрекъснато да се адаптира и съгласува с постоянно променящите се обстоятелства.
Чрез системата за дизайн на човека, да обичаш себе си е много повече от философски подход към живота, понеже тя ви разкрива как да го правите в реално време и е нещо толкова просто, колкото е да живеете живота си и да поемате всяка глътка въздух като носител на своята заложена природа. В процеса на де-обуславяне от себе-омразата всеки Тип е необходимо да се изправи срещу своите дълбоки архетипни страхове. Всеки Тип има свой начин да получи потвърждение в експеримента, все едно се отваря за възприемането на таен език във взаимодействието между себе си и тоталността.
В тази 3-часова сесия водещият ще деконструира най-дълбоките дилеми, които представляват сърцевината на всеки от 4-те Типа и как изправянето срещу тях е единственият начин, по който можем да приемем и интегрираме сянката им и след това да се наслаждаваме на светлината на един пробуден Аз, без постоянните намеси на ума.

alok
Водещ

Алокананд Диас

Международен преподавател по Human Design

Запис от лекция на живо

Аудио запис и слайдове

Цена

120 лв

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ