rny 2024 online

От древни времена хората са вярвали, че всяко едно значимо събитие може да бъде разгледано чрез карта на разположението на небесните тела в момента на случването му и така човек да узнае повече за характера му.

Ако годината имаше рожден ден, той щеше да бъде на 22.01.2024 в 15:18 ч. местно време.

Системата за Дизайна на Човека (Human Design) ни дава поглед върху моделите, които оформят нрава на годината и влияят на начина, по който пречупваме реалността.

Личната графика на тялото ни разкрива потенциала за диференциация в нашето устройство, а картата на транзитите ни насочва какви биха били влиянията, които ще срещаме в процеса си, коректно или не.

Целта на разглеждането на дизайна на годината не е да получите предсказание за нейния развой. Тревожният ум е този, които се опитва да надникне напред, за да провери и да се подготви за потенциални опасности или въображаеми възможности. Ние не сме устроени да бъдем движени от транзитите или да подреждаме живота си спрямо тях.

Дизайнът на годината ни позволява да надникнем какви са темите, които ще въздействат на съзнанието на индивидуално и колективно ниво. Познавайки ги, бихме могли да забелязваме проявлението им в своя личен процес, в живота на хората около нас, както и в хода на събитията в обществен план.

Стойността да познаваме Дизайна на Годината е в това да подхраним нашата осъзнатост за моделите, които влияят на човечеството, за да може да ги наблюдаваме в реално време или в ретроспекция. По този начин имаме възможността да развиваме своята будност за невидимото обуславяне, идващо от планетите. Познавайки моделите в действие, бихме могли да развиваме способността си да се хващаме в крачка, когато се отдалечаваме от устройството си и да се връщаме към себе си.

По време на предстоящата лекция ще разгледаме картата на 2024 година, за да разпознаем какво ще влияе на илюзорната ни реалност през новия цикъл и кои от моделите е вероятно да ни докоснат особено лично.

ana valeva
Водещ

Ана Вълева

Кога?

22 януари 2024 г. (понеделник) от 19:00 до 20:30 ч

Къде?

Онлайн в Zoom

Цена за участие

96 лв при плащане до 08.01.2024 г. и 120 лв след тази дата.

Регистрация

Регистрацията за събитието се случва чрез попълване на следната форма: https://forms.gle/XZRKK4kcqCWiyhsy8

Краен срок за регистрация: 19.01.2024 г. Ако се регистрирате след тази дата, ще получите запис от лекцията.

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ