Чудите ли се защо вашият партньор се държи по определен начин във връзката? Любопитни ли сте защо понякога определени теми постоянно водят до конфликти между вас? Идентифицирате ли модели, които се повтарят в отношенията ви? Искате ли да разберете повече за динамиките във вашите връзки и да намерите начини да се справят с тях?

Този уъркшоп ще ви даде отговорите на тези и други въпроси; ще ви покаже нещата, които ви свързват или отделят в партньорските връзки. Ще научите кои са спънките и препятствията между вас и дали има предизвикателства, които са неизбежни. Този уъркшоп ще ви помогне не само да разбирате по-добре взаимоотношенията си с другите, но и значително да подобрите своята връзка.

Съдържание на уъркшопа:

  • Общо разбиране за механиката и динамиката на връзките през призмата на Хюман Дизайн;
  • Четирите Типа – как взаимодействат един с друг и как да взаимодействате с всеки един от тях във връзките;
  • Вътрешният Авторитет за вземане на решения – някои хора вземат решения на база на вътрешната си сила, а други чисто интуитивно. По какъв начин различните начини на вземане на решения оказват влияние на партньорите и как могат да се решат проблемите, произтичащи от това;
  • Практическото значение на отворените и дефинираните центрове в динамиката на връзките и свързаните с това модели на обуславяне и укрепващи механизми;
  • Различните начини на свързване, които са възможни в едно партньорство и произтичащата от тях динамика.

По време на уъркшопа ще бъде направен кратък анализ на партньорските оотношения на обучаващите се и ще бъдат предоставени конкретни насоки, улесняващи взаимодействието им. Ще получите инструменти за практическо приложение на наученото в ежедневния ви живот. Най-подходящо е участието и на двамата партньори в курса, но не е задължително.

Условия за участие: Изкаран въвеждащ уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“ или професионален анализ от сертифициран анализатор като минимум.

Кога?

11 и 13 декември 2020г. (петък и неделя) от 10:00 до 17:00ч.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена:

450 лв при плащане до 25-ти ноември и 490 лв след тази дата;

За информация и записвания:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
0889 371936

„Работех като молекулярен генетик във Виена, когато срещнах Хюман Дизайн и Ра Уру Ху в края на 1996 г. Бях изумена от прочита на картата си – дори и майка ми не можеше да знае за мен онова, което чух за себе си от непознат човек. Твърденията бяха толкова прецизни и точни, че исках да науча повече за тази Система. Колебаех се дали да посетя лекция на Ра докато не научих, че Дизайнът на Човека има нещо общо с Генетиката. Тогава ми стана ясно, че трябва да отида. Знанието, което той представи толкова ме заинтригува, че от онзи момент нататък започнах да се обучавам в Хюман Дизайн, изоставих научната си кариера през 2002 г. и намерих призванието си в Системата.

Моето тясно сътрудничество с Ра започна през 2000 г. и стана по-интензивно с годините. Той беше мой ментор и учител. Заедно провеждахме научни обмени на различна тематика – от дизайна на бременността до генетиката на процеса на смъртта. Автор съм и на концепциите и документите, чрез които Ра провеждаше обучение за преподаватели. Заедно с Алокаканд Диас довърших и доразвих обучението по Диференциация (Differentiation Degree), което Ра започна преди да почине. Впоследствие то се превърна в част от обучителната програма за напреднали към Международното Училище по Дизайн на Човека. Създадох и развих и сертификационната програма на IHDS по Рейв Социология, която също е част от моя принос към науката.

Работата ми с науката Хюман Дизайн е най-удовлетворяващото нещо, което съм правила в живота си и съм посветена изцяло на нея от 2002 г. Моят подход е свързан с изследване и валидиране на научните й аспекти на различни нива. За мен е изключително удоволствие да превеждам хората от основите до най-подробните и авангардни аспекти на познанието за напреднали.“