rave psychology

Системата Хюман Дизайн представя един различен поглед към психологията и различен подход към разглеждането на човешката личност. В Хюман Дизайн психологията и анализът на човешкия ум са част от 3-годишното обучение за напреднали анализатори в Колежа по Диференциация, включващ две основни направления – Системата за Първично Здраве (PHS) и Рейв Психология.

Настоящият уъркшопът по Рейв Психология е с практическа насоченост под формата на лична лаборатория, която ни дава възможност да разберем начина, по който функционира нашият ум.

По време на него ще изследваме:
• различните вариации на мотивация, която лежи в основата на нашите действия (или каква е вашата лична мотивация за действие, когато функционирате като себе си);
• различните вариации на „фалшива мотивация“ (пренос), които мотивират действията ни по некоректен начин;
• функцията на процеса на мислене и начина, по който сме устроени да мислим;
• процесът, чрез който работи умът като цяло.

По време на този 2-дневен интензивен процес участниците ще се научат да идентифицират своята истинска мотивация и как да наблюдават и балансират между нея и преноса (фалшивата мотивация). Ключът към този баланс са капаните в не-аза в отворените центрове, които трябва да бъдат отработени, за да се промени съотношението между автентичната и фалшивата мотивация (преноса).

Този практически уъркшоп съдържа теория и индивидуален коучинг. Ще се работи индивидуално с всеки от участниците и неговата лична графика. На всеки участник ще бъде показано как неговият ум работи най-добре в ежедневието и в процеса на обучение. Събитието е отворено за всеки, който има получен анализ от сертифициран анализатор, потопен е в експериментирането със своята Стратегия и Вътрешен Авторитет и е преминал през уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“. Препоръчително е и предходно участие в уъркшопа „Радикална транформация“. Местата са ограничени.

andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

Кога?

26 – 27 ноември 2022 г. (събота и неделя)

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

Цената за участие е преференциална за България: 720 лв при плащане до 11.11 и 790 лв след тази дата.

За информация и записвания

Александра Стаматова
тел. 0884 010 884
info@humandesignbulgaria.com

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ