love individualism feb 2023

Целта на тази лекция е да разшири разбирането за невидимите механизми, които управляват партньорските връзки и да хвърли светлина как отношенията се изменят поради прехода към нов Глобален цикъл.

Съдържание на лекцията:

  • Дизайнът на Партньорството: Аз, ти и пространството помежду ни
  • Дилемата на връзките: Как да бъда себе си и бъдем заедно?
  • От Семейството към Себичността: Връзките не са това, което бяха… (и никога повече няма да бъдат)
  • Духът на любовта: Как да вдъхнеш сила на себе си и на връзката?

По време на тази виртуална среща:

  • Ще се спрем на основни принципи в дизайна на партньорството, както и на фундаментални предизвикателства, пред които се изправят двойките.
  • Ще изследваме как действат противоположните сили на нуждата от автономност и различност и нуждата от свързаност и заедност.
  • Ще се докоснем до порталите на любовта и начина, по който те оцветяват как изразяваме обич и какво е необходимо да се случи, за да се чувстваме обичани.
  • Ще повдигнем завесата, за да вникнем по-добре в прехода от един Глобален цикъл към следващ и ще се вгледаме в настъпващите промени в начина на създаване и поддържане на интимни връзки.
  • Ще надникнем към идния Глобален цикъл и ще потърсим отговор на въпроса как да окриляваме индивидуалността в отношенията и да поддържаме огъня.

Живеем в период на преход от ценностите на семейството като дълг, лоялност и подкрепа към ценностите на индивидуалната любов като страст, романтика и лично щастие. Промяната може да бъде объркваща и разединяваща, както за двойките, така и за самите нас, внасяйки дилеми, които не могат да бъдат разрешени. Разбирането за механизмите на партньорството и какви са принципите, според които живеят отношенията, е един от пътищата към това да изживяваме индивидуалността си и да бъдем свързани, докато времената се променят.

За да извлечете максимална полза от участието си в това онлайн събитие, подгответе пред себе си картата на отношенията, които искате да изследвате.

ana valeva
Водещ

Ана Вълева

Кога?

8 февруари 2023 г. (сряда), от 18:30 до 21:30 ч. с почивка от 10 мин.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

Цена за участие: 120 лв при плащане до 31.01.2023 и 150 лв след тази дата.

Регистрация

Регистрацията за събитието се случва
чрез попълване на следната форма:
https://forms.gle/kk3MFLckYnDUcwzeA

 

 

За информация

Александра Стаматова

info@humandesignbulgaria.com

тел. 0884 010 884

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ