the future at work

Живеем във времена на основополагащи екзистенциални промени. Начинът, по който си изкарваме прехраната и печелим пари; начинът, по който комуникираме един с друг и още много други неща, са на прага не просто на една промяна, а на голяма мутация, тъй като навлизаме в нов цикъл от развитието на човечеството.

Старият начин за справяне живота, който познаваме, ще се превърне в хубава история от миналото. Също както индустриалната революция, стартирала през 18-ти век и променила целия начин на живот на нашите предци, и ние сме на прага на нещо подобно, отговарящо на нашето време.

Дългосрочните планетарни транзити ни показват онова, което е започнало преди няколко години и ще продължи доста време след 2027-ма година. Ако една промяна е просто краткосрочна (краткосрочни планетарни транзити), обикновеният човек би изчакал докато тя отмине, защото би искал да продължи живота си по стария начин… „моля, без големи промении“. Но ако тя трае много по-дълго време и силата на тази мутация води до точка, от която няма връщане назад, то ние нямаме шанс да продължим по стария начин или да се върнем назад.

Заповядайте на едно събитие, което ще ви помогне да добиете разбиране за дългосрочния процес, който протича в момента и към който се придвижваме. По време на него водещият ще разгледа по-задълбочено дългосрочните планетарни транзити и движението на бавните планети, което протича в момента. Това ще ни помогне да вникнем по-дълбоко и в същината на онова, което стои зад пандемията с коронавируса.

Не можем да избягаме от мутационната сила на енергията, която прочита дългосрочно и касае цялата ни планета. Имаме нужда да поемем въздух дълбоко, тъй като бъдещето вече се готви, а ние сме тези, които ще го преживеем по свой начин на индивидуално ниво.

martim grassinger
Водещ

Мартин Грасинджър

Видео лекция

Цена

120 лв

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ