fears

В Хюман Дизайн графиката на тялото е картата на една доста сложна сензорна система. Според нея всеки от нас разполага с три Центъра на Осъзнаване, които функционират по различен начин. Тези три Центъра на Осъзнаване имат за цел да ни държат будни и във връзка с околния свят. Всеки от тях отговаря за различен вид осъзнатост – физическа, ментална и емоционална. В тях се съдържат общо 20 портала, които са устроени да функционират по различен начин и да преработват индивидуално начина, по който се справяме със страховете си на тези 3 различни нива. Това означава, че чрез тях ние имаме шанс да открием 20 разновидности на страха, които могат да се породят в нас.

Страхът е нормална човешка реакция. Но е важно е да се знае, че страхът винаги е една лична интерпретация. Той не е нищо друго освен личен избор да реагираме. Страхът може да ни накара да се чувстваме слаби и да ни държи малки, може да убие нашето самочувствие и ентусиазъм. И в края на краищата страхът може да ни контролира и да ни накара да организираме живота си, движени от него. В действителност обаче целта на страха никога не е била да ни „наказва“. Ние живеем в свят на полярности, затова монетата винаги има и обратна страна. Тя е свързана с осъзнатостта.

Има и още една причина, поради която в днешно време е толкова актуално да се вникне в същината на 20-те разновидности на страха. Тя е свързана с развитието на човечеството и цивилизацията. От началото на 17-ти век живеем във време с определено специфично качество. Това време е управлявано от темите на Кръста на Майа и Кръста на Планирането. През 2027 година ни предстои глобална промяна и това вече няма да е актуално. Човечеството ще започне да изживява темите на Кръста на Индивидуализма и Кръста на Спящия Феникс. Заради Цвета от субструктурата под нивото на Линията, в настоящето и до момента на тази промяна, ние живеем във времена, които в основата си са управлявани от страх. По време на този курс водещият ще обясни подробно механичните причини за това. По тази причина е много уместно да научим повече за това как работи онова, което наричаме „страх“ и да разберем защо е толкова комплексен за човешката природа. Тогава можем да бъдем по-съзнателни за него и да се уверим, че не ни движи по негативен начин, като мотивация да организираме бъдещето си.

В този курс водещият ще разгледа подробно 20-те портала, свързани с човешките страхове, и тяхното функциониране в зависимост от 3-те центъра на осъзнатост, в които могат да се намират. Ще имате възможността да получите дълбоки прозрения за анатомията на човешките страхове и техния смисъл. Ще научите как да разграничавате кои от тях са реални и кои преувеличени и как да се „справяте“ успешно в ежедневието си, за да живеете собствения си живот. Водещият ще работи с картите на участниците.

Условия за участие: Изкаран въвеждащ уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“ като минимум.

martim grassinger
Водещ

Мартин Граснджър

Видео материали

Цена

540 лв

За информация

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ