Уъркшопът „Да Живееш Дизайна си“, който е въвеждащ в Системата за Дизайн на Човека, ни учи как да взимаме правилни решения спрямо нашия Тип, Стратегия и Вътрешен Авторитет. Тази информация ни дава възможност да навигираме по коректен начин през живота си, по пътя на най-малкото съпротивление. Ако вече сте експериментирали с процеса на вземане на решения, то този уъркшоп е началото на едно следващо пътуване и една нова фаза от личния ви процес на развитие.

Този процес на радикална трансформация на тялото и ума е свързан с 4 конкретни стъпки. Стъпка 1 е свързана с правилното хранене, което влияе на тялото и подобрява функциите му. Стъпка 2 се отнася към най-добрата възможна среда на живот за всеки от нас, която позволява на ресурсите на тялото ни да бъдат използвани по-пълноценно. Стъпка 3 е свързана с правилния поглед и перспектива, които са основата за развитието на автентичното ни осъзнаване. Стъпка 4 се отнася към Мотивацията на Ума, която ни позволява да се развиваме като Външен Авторитет по един автентичен начин и е изключителен ресурс за осъзнаване.

Уъркшопът за Радикална трансформация е една реална стъпка към вашето лично здраве, благосъстояние и осъзнаване, както за тялото, така и за ума. Той има за цел да ви помогне да ускорите процеса си на деобуславяне и да заживеете с повече лекота и по-малко съпротива.

По време на уъркшопа ще разгледаме:

  • Типология на телата ни & Диетичен режим според Системата за Първично Здраве (PHS);
  • Различните видове Среда на живот, определящи качеството ни на живот;
  • Различните Погледи (Перспективи) и как виждаме света по уникален начин;
  • Различните вариации на Мотивация и пътищата на Ума.

Този уъркшоп е за всеки, който се чувства готов за нова и значима крачка по пътя на своята трансформация. Всеки участник ще получи индивидуален обзор на своите индивидуални 4 стъпки за трансформация, базирани на личната му графика. Водещата ще сподели личния си 13 годишен опит със стъпките, които са спасили живота й и са довели до най-дълбоката и радикална трансформация за нея.

 

Предварителни изисквания за участие: индивидуален анализ от сертифициран анализатор или изкаран уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“

Кога?

6 – 7 ноември 2021г.

Къде?

online

Цена:

480 лв при плащане до 15-ти октомври и 530 лв след тази дата;

За информация и записвания:

Гулико Върбанова
0888 569048
info@humandesignbulgaria.com

Специално предложение към уъркшопа:

Допълнителен 6-седмичен процес на деобуславяне онлайн, с превод на български език. По време на него всеки участник поотделно:

  • ще бъде преведен през поетапен процес, подпомагащ установяването на индивидуалния диетичен режим на хранене в живота му стъпка по стъпка;
  • ще има лично преживяване, чрез което ще научи какъв тип тяло има и как неговото тяло е устроено да употребява енергията си по коректен начин;
  • ще започне да наблюдава как когнитивния му потенциал, който да го води през живота, започва да се отваря и разгръща за него.

Пакетна цена за участие в 2-дневен уъркшоп и 6-седмичен онлайн процес: 720 лв при ранно записване и 790 лв след тази дата. Възможно е разсрочено плащане.

„Работех като молекулярен генетик във Виена, когато срещнах Хюман Дизайн и Ра Уру Ху в края на 1996 г. Бях изумена от прочита на картата си – дори и майка ми не можеше да знае за мен онова, което чух за себе си от непознат човек. Твърденията бяха толкова прецизни и точни, че исках да науча повече за тази Система. Колебаех се дали да посетя лекция на Ра докато не научих, че Дизайнът на Човека има нещо общо с Генетиката. Тогава ми стана ясно, че трябва да отида. Знанието, което той представи толкова ме заинтригува, че от онзи момент нататък започнах да се обучавам в Хюман Дизайн, изоставих научната си кариера през 2002 г. и намерих призванието си в Системата.

Моето тясно сътрудничество с Ра започна през 2000 г. и стана по-интензивно с годините. Той беше мой ментор и учител. Заедно провеждахме научни обмени на различна тематика – от дизайна на бременността до генетиката на процеса на смъртта. Автор съм и на концепциите и документите, чрез които Ра провеждаше обучение за преподаватели. Заедно с Алокаканд Диас довърших и доразвих обучението по Диференциация (Differentiation Degree), което Ра започна преди да почине. Впоследствие то се превърна в част от обучителната програма за напреднали към Международното Училище по Дизайн на Човека. Създадох и развих и сертификационната програма на IHDS по Рейв Социология, която също е част от моя принос към науката.

Работата ми с науката Хюман Дизайн е най-удовлетворяващото нещо, което съм правила в живота си и съм посветена изцяло на нея от 2002 г. Моят подход е свързан с изследване и валидиране на научните й аспекти на различни нива. За мен е изключително удоволствие да превеждам хората от основите до най-подробните и авангардни аспекти на познанието за напреднали.“