radical transformation

Уъркшопът „Да Живееш Дизайна си“, който е въвеждащ в Системата за Дизайн на Човека, ни учи как да взимаме правилни решения спрямо нашия Тип, Стратегия и Вътрешен Авторитет. Тази информация ни дава възможност да навигираме по коректен начин през живота си, по пътя на най-малкото съпротивление. Ако вече сте експериментирали с процеса на вземане на решения, то този уъркшоп е началото на едно следващо пътуване и една нова фаза от личния ви процес на развитие.

Този процес на радикална трансформация на тялото и ума е свързан с 4 конкретни стъпки. Стъпка 1 е свързана с правилното хранене, което влияе на тялото и подобрява функциите му. Стъпка 2 се отнася към най-добрата възможна среда на живот за всеки от нас, която позволява на ресурсите на тялото ни да бъдат използвани по-пълноценно. Стъпка 3 е свързана с правилния поглед и перспектива, които са основата за развитието на автентичното ни осъзнаване. Стъпка 4 се отнася към Мотивацията на Ума, която ни позволява да се развиваме като Външен Авторитет по един автентичен начин и е изключителен ресурс за осъзнаване.

Уъркшопът за Радикална трансформация е една реална стъпка към вашето лично здраве, благосъстояние и осъзнаване, както за тялото, така и за ума. Той има за цел да ви помогне да ускорите процеса си на деобуславяне и да заживеете с повече лекота и по-малко съпротива.

По време на уъркшопа ще разгледаме:

  • Типология на телата ни & Диетичен режим според Системата за Първично Здраве (PHS);
  • Различните видове Среда на живот, определящи качеството ни на живот;
  • Различните Погледи (Перспективи) и как виждаме света по уникален начин;
  • Различните вариации на Мотивация и пътищата на Ума.

Този уъркшоп е за всеки, който се чувства готов за нова и значима крачка по пътя на своята трансформация. Всеки участник ще получи индивидуален обзор на своята лична графика, като ще бъде наблегнато на Стъпка 1 – Диетичен режим според Системата за Първично Здраве (PHS). Водещата ще сподели личния си 15 годишен опит със стъпките, които са спасили живота й и са довели до най-дълбоката и радикална трансформация за нея.

Предварителни изисквания за участие: индивидуален анализ от сертифициран анализатор или изкаран уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“.

Специално предложение към уъркшопа:

Допълнителен 6-седмичен процес на деобуславяне онлайн, с превод на български език. По време на него всеки участник поотделно:

  • ще бъде преведен през поетапен процес, подпомагащ установяването на индивидуалния диетичен режим на хранене в живота му стъпка по стъпка;
  • ще има лично преживяване, чрез което ще научи какъв тип тяло има и как неговото тяло е устроено да употребява енергията си по коректен начин;
  • ще започне да наблюдава как когнитивния му потенциал, който да го води през живота, започва да се отваря и разгръща за него.
andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

Кога?

6 – 7 ноември 2021 г.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

За информация и записвания

info@humandesignbulgaria.com

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ