human design bulgaria

СЕРТИФИКАЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ АНАЛИЗАТОРИ – Ниво 2

ihds

Професионално обучение за анализатори – Ниво 2 е задължителна част от сертификационното обучение за професионални анализатори. Завършването на всяко от 4-те нива и полагането на съответните изпити е задължително условие за издаване на сертификат за анализатор.

Професионално обучение за анализатори – Ниво 2 обхваща 2 големи теми:

  • Партньорства

  • Житейски цикли

По време на 1-вата част от тренинга обучаващите усвояват техники за анализ на динамиката на отношенията, независимо дали те са любовни, приятелски, професионални, родител-дете и т.н. След успешното й преминаване и полагане на изпит те са квалифицирани да предоставят партньорски анализ.

По време на 2-рата част от тренинга обучаващите се усвояват техники за анализ на различните житейски цикли, маркиращи значимите периоди в развитието на живота ни. След успешното й преминаване и полагане на изпит те са квалифицирани да предоставят анализ на жизнен цикъл (Сатурнов възврат, Уранова опозиция, Хиронов възврат, Слънчев възврат).

Обучението е интерактивно и включва теоритична и практическа част. Успешното му преминаване и полагане на съответните изпити изисква присъствие на занятията и задълбочена самостоятелна подготовка, както и предаване на задължителни домашни.

Предварителни изисквания за участие: успешно преминато и завършено Професионално обучение за анализатори – Ниво 1.

andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

Кога?

1 май 2023 г.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

1790 лв

В цената на обучението са включени 2-та официални учебника на IHDS (Международно училище по Дизайн на Човека) за Партньорствата и Циклите с превод на български език. Учебниците са в хартиен формат.

За информация и записвания

Петя Мъжлева
0889 37 19 36
info@humandesignbulgaria.com

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ