liliya manolova
Анализатор

Лилия Манолова

Квалификации

Анализатор

  • Индивидуален анализ
  • Партньорски анализ
  • Анализ на Жизнен цикъл
  • Анализ на Инкарнационен кръст

Моето пътуване към дълбочината на човешката същност започна, когато се запознах с йога
през 2011-та година. В началото на 2015-та, именно в йога студиото, където вече бях започнала да преподавам, открих контакт със специалист, който да може да ми разкаже за Хюман Дизайн. Бях чувала за тази система от съпруга си Виктор, но до този момент всичко в
нея ми изглеждаше твърде сложно за обикновен финансист, както се възприемах в онзи период. Срещата беше меко казано необикновена и много дълго време не разбирах как така някой, който гледа единствено някакви карти, може да знае толкова много за нас –двама непознати!

С течение на времето си дадох сметка, че тази система така работи – точно, прецизно и последователно. Въпреки всички „попадения“, с някои от нещата, които чух за себе си, хич не бях съгласна и може би именно това ме провокира да се задълбоча в материята. А когато се
задълбочих или по-скоро когато вътре в себе си бях взела решението да тръгна на това дълго пътешествие, нещата се подреждаха от само себе си. За седмици се случваха събития, обучения, курсове, за които разбирах, че някои от хората са чакали с години, за да се съберат групи. И тогава вече знаех, че това е нещо повече от случайност.

И до днес съм все така омагьосана от системата за дизайн на човека, продължавам да задълбочавам своите познания и да се удивлявам от откритията си. Приемам за своя мисия и лична кауза да подпомогна със знания, добронамереност и позитивно отношение всеки, с когото животът синхронично ме среща. Най-голямо удовлетворение изпитвам, когато усетя, че вътре в мен или в човека отсреща се случва онзи малък хаос, който трайно и качествено преподрежда мисленето ни и повдига на ново ниво осъзнаването ни за нас самите.

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ