мария асова
Анализатор 

Мария Асова

0894 370945

Квалификации

Анализатор

  • Индивидуален анализ
  • Партньорски анализ
  • Анализ на Жизнен цикъл
  • Анализ на Инкарнационен кръст
  • Семеен Анализ

Моята среща с Хюман Дизайн беше спонтанна и завладяваща. Един от онези моменти в които внезапно осъзнаваш, че светът ти е безвъзвратно променен. Сблъсках се с него по времето на моята 30та годишнина. Това беше в началото на Сатурновия ми възврат – време на промяна и лично израстване , което беше съпътствано от хаос и объркване. Потапянето в системата беше за мен катализаторът за едно по-дълбоко свързване със самата мен. Така започна моето пътуване с Хюман дизайн, който разкри пред мен един нов и различен свят. Свят в който изучаването на механиката на човешкия дизайн повишаваше разбирането ми, а потапянето в личния ми експеримент, повишаваше осъзнаването ми.

Преминах през четири годишното обучение за сертифициран анализатор към Международното Хюман Дизайн училище IHDS, под ръководството на Ричард Бомонт и Хюман Дизайн България.

Родена съм на Десен ъгъл, Кръста на Владетеля със слънце в 22 портал. Аз съм имам дарбата да изслушвам другия и винаги съм търсена точно за това. Винаги съм търсена за съвети, а Хюман дизайн се превърна за мен в идеалната система, чрез която мога да образовам другия за личния му дизайн. Да му покажа черно на бяло, че е нужно единствено да се доверява на вътрешния си Авторитет за да живее уникалния си потенциал.

За мен експеримента с личния ми дизайн донесе много трудности, но и така търсеното „място” на което да съм Себе си!

Всеки който съумее да се потопи в личния си експеримент, може да се счита за късметлия!

мария асова карта

3/5 Манифестор, родена на десния ъгъл кръста на Владетеля

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ