presiyana chonkova
Анализатор

Пресияна Чонкова

0877 838 701

Квалификации

Анализатор

 • Индивидуален анализ
 • Партньорски анализ
 • Анализ на Жизнен цикъл
 • Анализ на Инкарнационен кръст
 • Анализ на Детското развитие

Водещ на уъркшоп

 • „Да Живееш Дизайна си“

  Хюман дизайн за мен беше “случайна” среща – сблъсък в повратен момент от житейския ми път, когато трудността от възпитанието на двете ми толкова различни деца ме потискаше и обезсърчаваше.
  Това бе среща, която сложи началото на едно вълшебно ВДъхНовЕНие и край на дългогодишните ми търсения в посока разбирането на другия.
  Като безценно знание, съдържащо в себе си всичко, до което се бях докоснала в изследването си за хората, Вселената, смисъла, а и още толкова много, Системата за устройството на човека сложи край на лутанията ми. Нещо повече – отвори вратата към едно ново начало на повече разбиране и приемане на изначалната природа на всеки, като ме остави без дъх от мощната трансформация в собствения ми Живот.
  По образование съм филолог (завършила Новогръцка филология в Софийския университет) и като педантичен човек, боравещ с няколко езика, съм изключително чувствителна към коректното им използване. Хюман дизайн за мен беше един нов, непознат и магнетичен език, който се впуснах да изучавам с търпение, отдаденост и неописуем интерес.
  Именно той ми помага да чувствам стабилна основа във взаимоотношенията си с другите, а чрез разбирането им да разбирам и себе си по-добре.
  Хюман дизайн ме научи да се обичам! Обичам се повече, когато подкрепям, вдъхновявам и давам смисъл на онзи, който е готов да живее истинната си природа и има нужда от преводач и верен съветник по Пътя към Себе си, за да се приема и обича като най-добрата си версия, въплътена в уникалния му дизайн.

  peresiyana chonkova chart

  1/3 Прожектор с Емоционален Авторитет, родена на инкарнационния кръст на Владетеля

  ЗА КОНТАКТИ
  ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ