svetlana todorova
Анализатор

Светлана Тодорова

0888 257 004

Квалификации

Анализатор

  • Индивидуален анализ
  • Партньорски анализ
  • Анализ на Жизнен цикъл
  • Анализ на Инкарнационен кръст
  • Анализ на Детското развитие

По природа съм мечтател, идеалист. Вярвам в красотата на живота и със светлите и тъмните му краски. Човешката психика винаги ме е вълнувала дълбоко. Може би, защото съм търсила отговор на вътрешното ми усещане, че част от нотите на прекрасния концерт, наречен живот, сякаш остават невидими за окото и не успявам да ги изсвиря. Само ако можех да ги видя …. удоволствието от тази симфония щеше да е пълно. Това ме вдъхновяваше да търся отговори къде ли не, но никъде не намирах задоволителни отговори, докато не срещнах Хюман Дизайн.

Отдадеността ми на това невероятно приключение свързано с обучението и експериментирането с познанието, по един магичен начин разкри една нова вселена пред мен. Не само отговори на въпросите, които от години ме измъчваха, но отговори и на такива, които не бях си задавала и всичко това допринесе за осмислянето на много неща в живота ми. Научи ме да обичам и приемам пъстротата и различността. Изпълни ме с благодарност и разбиране, показа ми как да се придвижвам коректно по своя уникален път.

Хюман Дизайн е вълшебство, което превежда на един практичен и разбираем език магията на живота. На тези, които се почувстват поканени, придърпани или пък с изненада се изпълват от желание да разберат повече как са устроени да функционират, заповядайте да се потопим в това приключение! С радост ще споделя знанията и опита си и заедно ще допринесем за един по-хармоничен свят!

svetlana todorova chart

2/4 Генератор със Емоционален Авторитет, родена на Десния ъгъл Инкарнационен кръст на Заразяването

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ