gulico
Основен Преводач и
Анализатор

Гулико Върбанова

0888 569048

Квалификации

Анализатор

  • Индивидуален анализ
  • Партньорски анализ
  • Анализ на Жизнен цикъл
  • Анализ на Инкарнационен кръст
  • Анализ на детското развитие

„Срещнах Хюман дизайн през 2009 г. съвсем случайно и неочаквано, измежду сериозната ми работа в корпоративния свят и неформалните ми занимания след работните часове, посветени на танцова школа, тренировки с отбора, фестивали и пътувания. Опитвах се да лавирам измежду сериозна кариера, творческите копнежи на сърцето ми и семейството. Бях в период на търсене, сякаш правех всички тези важни неща, но вътрешно не се чувствах на мястото си и всичко беше едно голямо напрежение.

В началото започна просто като любопитство и запален интерес към нещо така „мистично“ и непознато, след което интересът ми към системата ме отведе да навляза в по-голяма дълбочина, защото ми даваше така търсените отговори за мен самата, даваше ми опората, на която мога да се опра, превърна се в експеримент и в начин на живеене, в който можех да се отпусна и да позволя на нещата да се случват в собствения им ход.

Срещата с хюман дизайн не е за всеки и не е на всяка цена. Идва когато човек се е задвижил и е отворен да срещне себе си, да се вгледа. Идва и когато е правилно за него самия.

За мен срещата бе неизбежна и ме отведе по пътя на промени, порастване и осъзнаване.

Пътуването продължава!“

guliko varbanova chart

1/3 Генератор с Емоционален Авторитет, родена на инкарнационния кръст на Владетеля

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ