richard beaumont
Национален Директор на Хюман Дизайн Великобритания & Human Design Films Ltd.

Ричард Бомонт

human dot design

Квалификации

Анализатор

 • Индивидуален анализ
 • Партньорски анализ
 • Анализ на Жизнен цикъл
 • Анализ на Инкарнационен кръст
 • Холистичен Анализ
 • Семеен Анализ
 • Анализ на Здравето (PHS)
 • Анализ на Рейв Психология и Трансфер на Цвета

Водещ на уъркшоп

 • „Да Живееш Дизайна си“

Преподавател

 • „АБВ в Хюман Дизайн“
 • „Хюман Дизайн Картография“
 • Професионално Сертификационно Обучение за Анализатори (PTL), Нива 1, 2, 3, 4
Ранни години

Спомням си как все се опитвах да разбера какво всъщност представлява животът. Като дете четях ненаситно. В училище имах страст към английската литература и по-късно завърших Философия в университета.

 Преди Хюман Дизайн

Преди и след университета бях въвлечен в тъй нареченото „Движение за човешкия потенциал“ и редовно участвах в множество курсове и групи по личностно развитие. Наслаждавах се на груповата динамика в процесите по себепознание чрез работата на Ошо, което ме тласна да прекарам няколко години в Пуна, Индия, работейки в ашрам. Опитът, който натрупах в източните и западните техники за себепознание, като медитация, тай чи, айкидо, гещалт и много други модалности, подготвиха за мен почвата в последствие през 1987 да създам едно от най-влиятелните списания за ум, тяло и дух във Великобритания – „Kindred Spirit“ г. Това ми помогна да натрупвам богат опит в писането и провеждането на интервюта. Имах възможността да интервюирам водещите пионери на съзнанието в онези години като Каролайн Мис, Екхарт Толе, Рам Дас, Елизабет Кюблер Рос, Дейвид Хокинс, Робърт Монро и много други. Бях главен редактор на списанието почти 20 години, като го продадох точно преди икономическата криза през 2008 г.

 Хюман Дизайн

Докато работех в списанието, един ден се появи предложение да подготвим статия за Хюман дизайн. Стори ми се вълнуващо. Ето защо няколко месеца след като се появи възможността, не можах да устоя на порива да отида в градчето Люис, в Англия, където се провеждаше курс за Профилите, воден от Ра Уру Ху. Срещата ми с Ра онзи уикенд промени всичко. Бях във възторг да открия човек, който преподава истина, която е хем лична, хем универсална, хем подлежаща на верификация. Това беше мигът, в който се отказах от това да бъда „търсач“, тъй като системата ми носеше пълно удовлетворение и беше единствената тема, с която исках да се занимавам.

Откликът ми да се срещна с Ра ме отведе на множество курсове, които той проведе в последствие в Европа. Аз бях домакин на курса му за „Bhan Tugh“, на който по негова молба направихме видео заснемане. Това накара Ра да ми предложи да оглавя „Human Design Films“ и в следващите 3.5 години аз самият или моите служители заснемахме Ра навсякъде, където пътуваше. Той планираше да се оттегли, а аз бях един от членовете на борда, който щеше да поеме неговата функция да координира разпространението на Знанието. Разбира се, той разпусна борда след няколко месеца и реши да не се оттегля. За късмет на всички ни, тъй като в резултат на това на бял свят излезе информацията за пластовете под нивото на Линията.

Когато Ричард Ръд се оттегли като Директор на Хюман Дизайн Великобритания, аз приех поста и вложих много енергия в организацията и в днешните анализатори. През годините съм допринасял редовно за изданията на Jovian Archive radio, създадох филмова поредица от 12 части за познанието, написах множество статии и също така започнах да преподавам самостоятелно. Бизнесът ми със списанието беше първата организацията в света, която приложи OC16 – онази част от Хюман Дизайн, което се занимава с бизнес организации.

 Хюман Дизайн България

За мен е чест да преподавам Хюман Дизайн в България. Открих, че хората в България са съзрели и готови да получат това изключително знание. Наслаждавам се искрено на отвореността на българите към дълбокото познание и лично развитие.

Освен в България преподавам и водя лекции и курсове по Хюман Дизайн по цял свят. В кариерата си на Хюман Дизайн преподавател съм имал възможност да пътувам и провеждам курсове и лекции във Великобритания, България, Франция, Гърция, Норвегия, Испания (Ибиса), Австралия, САЩ, Канада и Южна Корея.

 Хюман Дизайн квалификации

Сертифициран съм да обучавам анализатори, които да станат преподаватели по курсовете „Да живееш дизайна си“ (LYD), Курсът АБВ (ABC) и Рейв Картография (Rave Cartography). Имам задълбочен опит в предоставяне на различен тип анализи, включващи: Анализ на цикли (Слънчев възврат, Сатурнов възврат, Уранова опозиция, Хиронов възврат), Партньорски анализ и анализ на Инкарнационен кръст. Дипломирах се като Холистичен анализатор и успешно преминах всички изпити в три годишното обучение по Рейв Психология и Практикуващ системата за Основно здраве (Primary Health System). Също така съм Фамилен анализатор и съм завършил обучение за Анализатор по детско развитие и Анализатор на сънища (Dream Rave). Създател съм на няколко авторски курса и обичам да вдъхвам сила на хората със силна индивидуална дефиниция.

 Страстта ми към Хюман Дизайн

Изцяло съм се посветил на кариерата си в Хюман Дизайн, тъй като тя е нескончаемо пленяваща и ме води до дълбоки истини всеки ден. Мое призвание, страст и привилегия е да бъда въвлечен в разпространяване на знанието сред всички хора, които срещам по пътя си.

richard beaumont chart

1/3 Манифестиращ Генератор със Сакрален Авторитет, роден на десния ъгъл инкарнационния кръст на Законите

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ