differentiation degree program open house

Хюман Дизайн България има удоволствието да покани всички сертифицирани анализатори или хора в процес на обучение за анализатори на представяне и отворен час от сертификационната Програма по Диференциация и Холистичен Анализ, която предстои да започне за първи път в България през есента на 2023 г.

Програмата по Диференциация (Differentiation Degree Program) комбинира знанието за структурата под нивото на линиите на Личността и Дизайна – PHS (Primary Health System или Първична Система за Здравето, свързана с подсилването на Формата) и Рейв Психология (свързана с обогатяването на Ума). Тази уникална по рода си сертификационна програма има за цел да помогне на анализаторите да задълбочат значително познанията си за индивидуалната карта като добият представа за холистичната перспектива, свързана с фините настройки на диференциацията на всеки човек.

„В Хюман Дизайн обучението за анализатори (PTL) е гимназиалният етап, а Програмата по Диференциация (DDP) е висшето образование.“ ~ Андреа Рейкл-Уолф – ко-създател на Програмата по Диференциация и нейн водещ към Международното Училище по Хюман Дизайн /IHDS/

Сертификационната Програма по Диференциация и Холистичен Анализ е с продължителност 2,5 години, разделени в 6 семестъра и общо времетраене от 120 учебни часа.

Повече информация за съдържанието на цялата програма можете да намерите тук (предстои пълна информация и на български език):
https://www.ihdschool.com/education-curriculum/differentiation-degree 

ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗИСКВАНЕ за участие в отворената лекция и в самото обучение е да сте преминали през сертификационно обучение за анализатори (PTL) или да сте в процес на обучение за сертифициран анализатор.

andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

международен преподавател по Хюман Дизайн

Кога?

8 май 2023 (понеделник) от 18:30 ч.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Регистрация

Вход свободен, с предварителна регистрация чрез попълване на следната регистрационна форма: https://forms.gle/1tbVVaRLnLpEnXVY8

 

 

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ