Хюман дизайн картография е един от най-интересните общообразователни курсове в Системата за Дизайн на Човека, защото предоставя достатъчно време за изучаване в детайли на две от големите теми, необходими при разглеждането на графиката на тялото. Първата тема е тази, която почти всеки забелязва моментално в картата си – Каналите. Всеки канал е определена жизнена сила и това означава качество, което – дори без да забелязвате – е надеждно и работи постоянно. Познанието за жизнена сила в нас ни дава възможност да си обясним защо постоянно изживяваме точно определени теми. При съзнателно дефиниран канал в картата на някого, човек има възможност да наблюдава по-ясно как се проявява тази жизнена сила. Несъзнателната дефиниция не дава директен поглед за постоянното присъствие на тази жизнена сила в живота ни. Тази информация ни дава ново разбиране за нашия личен процес и преживяване.

Следващата голяма тема в курса Хюман дизайн картография са Профилите. Те описват костюмите, в които сме родени и които ни дават възможност да изиграем ролята си на сцената на този живот. Силата на Профилите се изразява в това, че те комбинират в себе си линиите от съзнаваната и несъзнаваната част в нас и така отразяват нашия бодиграф в дълбочина. Тъй като Профилите са само 12, в началото изглеждат лесни за разбиране, но вникването в тях допринася съществено за едно по-дълбоко разбиране за това как функционират заедно нашата личност и нашето тяло. 

По време на този курс ще бъдат разгледани също така по нов и по-задълбочен начин, с нови детайли и ключови думи, на пръв поглед познати теми: Центровете, видовете Дефиниция и Вътрешен Авторитет. Комбинирането на тези елементи с това, което вече сте научили в уъркшопа Да живееш дизайна си и курса АБВ, ще разшири перспективата ви и ще ви даде добра основа, необходима за по-цялостното разбиране на механиката на бодиграфа.

Освен теория, в курса е включена и достатъчно практика, за която ще се използват вашите лични карти. 

Курсът Хюман дизайн картография разглежда в детайли следните теми:

  • 36-те канала като източник на жизнена сила и техните характеристики. Ще научим как жизнената сила на определен канал позволява диференциацията и защо цялото винаги надхвърля сумата от своите части.
  • 9-те центъра в бодиграфа. Функции и биологична корелация 

Ще задълбочим знанията за разликите между Центровете и ще научим как да различаваме по-фини нюанси между тях. например, сакралния отклик от силата на волята в центъра на сърцето. И още – защо хората с дефиниран слънчев сплит трудно получават емоционална яснота.

  • 4-те вида Дефиниции 

При някой хора всички Центрове са свързани помежду си. При други има две, три или четири „островчета“ на енергия и броят на тези островчета влияе върху усещането за вътрешна цялостност. 

  • 5-те различни Вътрешни Авторитети и тяхната йерархия: емоционален, сакрален, далечен, его и джи 

Вътрешните Авторитети дават сигнал на тялото за това дали решението е коректно или не. Отделно от тях ще разгледаме подробно и през какъв процес преминават менталният прожектор и рефлекторът, за дадостигнат до решение.

  • Всичко за 12-те профила и специалното значение на ролевите портали 

Ще разберем и какво означават термините „лична или предопределена съдба“ и „трансперсонална карма“.

Курсът Хюман дизайн картография е второто ниво от общообразователната програма в Системата за Дизайн на Човека и служи като предпоставка за последващо професионално обучение. Този курс ще задълбочи наученото до този момент и ще ви предостави достатъчно инструменти, за да имате една солидна основа в Хюман Дизайн и по-добро разбиране за себе си и света около вас.

В цената за участие НЕ е включен учебникът за това ниво.

При записване е необходимо да оставите рожденните си данни, (дата, час и място на раждане), за да ви изработим предварително личната графика, която ще ви бъде необходима по време на курса.

Кога?

~

Краен срок за записване:

~

Цена за участие:

1140 лв.

Къде?

онлайн

За информация и записване:

Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com
тел. 0889 371936