mammalian matrix

Познаването на матрицата на бозайниците ни дава задълбочено разбиране за генетичните характеристики на животните. Дизайнът на бозайниците се изчислява по коренно различен начин от този на човешките същества. Матрицата е пет центрова, съдържа петнадесет портала и тъй наречените междувидови свързващи портали, които позволяват установяването на много близка връзка с човешките същества.

Хората са склонни да антропоморфизират бозайниците. Те имат имена и изглежда, че притежават невероятни характеристики, защото споделят с нас едно и също качество на Кристала на Личността, но Дизайнът им е толкова различен.

В този уъркшоп ще имате възможност да научите повече за дизайна на бозайниците и специфичната им връзка с нас хората. Ще научите за дълбоката връзка между бозайниците и хората и как това взаимодействие ще се промени със задаващата се мутация през 2027 г.

Уъркшопът предлага перспективата на Хюман Дизайн за бозайниците и обяснява партнирането им с хората. По време на него ще бъдат разгледани картите на участниците и техните животни (бозайници) и ще бъде предоставена повече информацията за взаимодействието помежду им.

Съдържание на уъркшопа:

  •  Матрицата на бозайниците
  • Калкулиране на дизайна на бозайниците
  • Групова динамика при бозайниците
  • Хората с афинитет към животните
  • Партньорството между човека и животното
  • Приложение в практиката – работа с животно (примерни животни: кон и котка)
andrea reikl wolf
Водещ

Андреа Рейкл-Уолф

международен преподавател по Хюман Дизайн и човек с десетилетия опит в работата с бозайници

Кога?

24-25 юни 2023 г. (събота и неделя)

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

690 лв при плащане до 05 юни 2023 г. и 750 лв след тази дата.

За информация и записване

info@humandesignbulgaria.com

Александра Стаматова
тел. 0884 010 884

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ