ra uru hu

Ра Уру Ху

Посланик на Системата за Дизайн на Човека (Хюман Дизайн), нейн основоположник и преподавател

Ра Уру Ху е роден с името Алън (Робърт) Кракоувър на 9 април 1948 г. (00:05 ч.) в Монреал, Канада, където прекарва и първите години от живота си. Придобива бакалавърска степен по Изкуства, а кариерният му път го води към света на бизнеса, където се развива като рекламен директор, издател на списания и медиен продуцент. Изкуството е важно за него и през целия си живот той изразява себе си и като музикален композитор и изпълнител. През 1983 г. напуска Канада, за да пътува и се установява на остров Ибиса, където в продължение на няколко години работи като учител.

През януари 1987 г. неочаквано преживява много дълбока и мистична „Среща с Глас – висша интелигентност, която надхвърля всичко, което някога съм преживявал“. Тази среща трае 8 дни и нощи, по време на които му се разкрива и предава информацията, която днес ни е известна като Системата за Дизайн на Човека (Хюман Дизайн).

Ра Уру Ху посвещава следващите 25 години до смъртта си на развитието и преподаването на Системата за Дизайн на Човека (Хюман Дизайн) по целия свят. Заедно със семейството си е пребивавал в САЩ и Германия, а по-голямата част от времето живее и на остров Ибиса, където умира на 12 март 2011 г.

 

ra uru hu

5/1 Манифестор с Далачен Авторитет, роден на инкарнационния кръст на Глашатая

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ