petya majleva
Национален директор

Петя Мъжлева

0889 37 19 36

По образование съм икономист, а по душа – хуманист. Завършила съм 164-та Испанска езикова гимназия в София, имам бакалавърска степен по „Международни икономически отношения“ и магистърска степен по „Управление на международни проекти“ от Университета за Национално и Световно Стопанство. В първата фаза от живота си от 2002 г. придобих богат опит в разнообразни области на икономическия живот, занимавайки се последователно с маркетинг и реклама, международни бизнес операции, финансов мениджмънт, бизнес консултиране и развитие и др.

Срещнах Системата за Дизайн на Човека през 2010 г. след дългогодишно търсене на отговори за себе си и за света. Стана „случайно“ и беше любов от пръв поглед. Влюбих се в нейната изумителна дълбочина и практическото й приложение. Личният експеримент, който започнах чрез нея, ме трансформира бавно, но необратимо, позволявайки ми да капитулирам пред уникалността на житейския си процес и да изживявам неговата неопровержима и ежедневна магия. Възможността да разбирам нишките, от които сме изтъкани като човешки същества, ми позволи да виждам красотата на индивидуалността и да приемам и обичам всеки аспект от различността.

Като национален директор на организацията, анализатор и преподавател, за мен е истинско удоволствие и удовлетворение да организирам събитията, които провеждаме, да бъда предавател на посланието на науката за диференциация и да я споделям с хората, интересуващи се от индивидуалното си пробуждане, с които синхронично се срещам по своята житейска траектория. Устроена съм да внасям разбиране за моделите, които ни изграждат, да предизвикам любящо всеки, който е готов да направи крачка към по-истинен живот и да го подкрепя сърдечно да поеме по пътя към най-добрата версия на Себе си.

Като човек, който идва от бизнеса, през 2012 г. бях пленена и от практичността на BG5 – бизнес направлението на Хюман Дизайн с приложение в материалния свят, екипите и организациите. BG5 разполага с различна терминология и борави с практичен език, който е достъпен и разбираем за всеки. В консултантската си практика с BG5 работя с хора, търсещи кариерна промяна или професионално развитие, като им помагам да (пре)открият своя потенциал и да използват силните си страни по най-добрия начин, за да бъдат удовлетворени и успешни от това, което правят. Работя и с мениджъри, които искат да подобрят своята ефективност, да увеличат продуктивността на екипите си и да мотивират служителите си така че да работят по-ефективно и хармонично помежду си.

Аз съм 4/6 Манифестиращ Генератор със Сакрален Авторитет, родена на инкарнационния кръст на Съсъда на Любовта.

Квалификации

Анализатор

  • Индивидуален анализ
  • Партньорски анализ
  • Анализ на Жизнен цикъл
  • Анализ на Инкарнационен кръст
  • Семеен Анализ

Бизнес Анализатор

  • Кариерен анализ
  • Екипен анализ
  • Създаване и преструктуриране на екипи

Преподавател

Водещ на уъркшоп

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ